2777
2789
عنوان

خیانتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 32 پست
بعد اینطور موقع ها فکر میکنید مشکل دختره اس یا مرده ؟

مرد اگه خوب باشه خیانت نمیکنه حتی اگه بهترین دخترا نزدیکش باشن

ربطیم به زیبایی خانومش نداره

خیلی مردا که خیانت میکنن همسر زیبا دارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزممم شوهرت واقعا بی لیاقته😞

اره خیلی دارم به این فکر میکنم که به زنه پیام بدم بگم باشه برا تو نمیخوامش ولی بخاطر بچم نمیدونم بخدا چیکار کنم شایدم بهش پیام دادم  ولی دفعه اولش نیس 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴
بعد اینطور موقع ها فکر میکنید مشکل دختره اس یا مرده ؟

تقصیر هردو طرفه لاشی و کثیفشونه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

وقتی با هم برید بیرون، یا اجازه کیدی شماره تو داشته باشه یا با هم بگید و بخندید یعنی وسط زندگیشی دقی ...

خب اینطوری نیست

شبا پیش زنشه

اخر هفته با زنشه

مسافرت با زنشه

من این وسط چ کارم ؟ چ چیزی دارم اخه

اره خیلی دارم به این فکر میکنم که به زنه پیام بدم بگم باشه برا تو نمیخوامش ولی بخاطر بچم نمیدونم بخد ...

خاکه عالم توسره همجین‌مردایی و چندبرابره همون خاک توسره اون زنهای خونه خراب کن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اره خیلی دارم به این فکر میکنم که به زنه پیام بدم بگم باشه برا تو نمیخوامش ولی بخاطر بچم نمیدونم بخد ...

عزیزممم

شوهرت میدونه ک تو میدونی ؟؟

اصلا غصه نخور☹️🫂

وارد زندگیش نشدم اصلا

وارده زندگیش نشدی؟؟؟ فقط باهات چندباری بیرون رفته؟؟؟ الهی خدا به سره خودت بیاره تا درده دله زنه اون کثافت رو بفهمی

وارده زندگیش نشدی؟؟؟ فقط باهات چندباری بیرون رفته؟؟؟ الهی خدا به سره خودت بیاره تا درده دله زنه اون ...

زنش خیلی خوشحال و خوشبخته بنظرم

من هیچ وقت باهاش تماس نمیگیرم

اونم وقتی خونه است اینکارو نمیکنه 

اسم منو تو‌گوشیش سیو نداره

اما جلو اسم زنش هزارتا قلب و ماچ و بوسه

واقعا ی چیز رو هواییم

فقط از طرف حس‌کردم خوشم اومده

خب اینطوری نیستشبا پیش زنشهاخر هفته با زنشهمسافرت با زنشهمن این وسط چ کارم ؟ چ چیزی دارم اخه

واقعا شما همون دخترین؟؟  جدی جدی؟؟؟شما نباید قبول کنین که اصلا باهاتون مراوده داشته باشه.چرا باید اجازه بدین حتی چندساعت یا چند دقیقه باشما وقت بگذرونه؟؟؟؟اگه شما اون دخترین باید بهتون بگم خااااااک تو سرررررتون

وارده زندگیش نشدی؟؟؟ فقط باهات چندباری بیرون رفته؟؟؟ الهی خدا به سره خودت بیاره تا درده دله زنه اون ...

در ضمن بسرمم خیلی چیزای بدتر ازاینی که میگی اومده عزیزم

زنش خیلی خوشحال و خوشبخته بنظرممن هیچ وقت باهاش تماس نمیگیرماونم وقتی خونه است اینکارو نمیکنه اسم من ...

بیخود کردین از مردی که متعلق به یه زندگیه دیگه س خوشتون اومده

خجالت بکش...پررررررووووو

در ضمن بسرمم خیلی چیزای بدتر ازاینی که میگی اومده عزیزم

پس حقت بوده

بیخود کردین از مردی که متعلق به یه زندگیه دیگه س خوشتون اومدهخجالت بکش...پررررررووووو

حالا که طوری نشده

فقط دوسداشتم بدونم از بیرون اوضاع چ شکلیه 

از اینجایی که منم

دلتنگی‌و وابستگیه برا ادمی ک‌نیست

ما خیلی رعایت میکنیم

اون خانواده اش اولویتشه