داشتم تو نت میچرخیدم کلی پیام از این دست خوندم که مگه بارداری چیه؟مگه کار ش ا ق یه؟چرا باید به بقیه گفت؟کار زشتی ه.چرا زشته به خاطر اینکه بقیه می فهم ن رابطه داشتیم؟اگه اینجوریه که اون بچه رو هم تا آخر عمر باید مخفی کرد
و من اصلا این حرفا رو درک نمی کنم.بارداری سخت ترین کار دنیاست و حتی اگه میلیارد ها زن تجربه اش کنن بازم اون زنی که باردار ه اولین تجربه اشه یا اصلا چندمین تجربه اش.اون داره یه انسان خلق میکنه و این شگفت انگیز ترین اتفاق طبیعت ه.و بارداری به شدت سخته و فقط یه زن می تو نه زن ها رو تخریب کنه که بارداری چیزی نیست شلوغش نکنید و از این حرفا.بعضی هام میگن چرا باید به بقیه بگیم؟مگه فقط ما بچه دار میشیم و از این حرفا.چرا اطرافیان نباید خوشحال بشن!چرا نباید به بقیه گفت؟چرا کار زشتی ه!بعضی از زنا واقعا عقده این پیام اشو ن و میخونم حالم بد میشه از این حد از عقده ای بودن شون.واقعا شو ه را شون همچین آدمایی و چطور تحمل میکنن آدمایی که نمیتونن خوشحالی دیگران و تحمل کنن و مسخره اشون میکنن و توقع دارن همه خوشی ها شون و پنهان کنن.نمی دونم چرا ولی من فقط یه قلب سیاه میبینم پشت همچین پیام ا ی ی