2789

نه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره بابا سرکتاب

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

ببین یه چیزی هست میگه دونفر باهم سازگارند یا ناسازگار

ولی حتا کسایی که فا ل و این چیزا میگیرن هم حرفشون گاهی اشتباه میشه بعد میگن شرایط عوض شده و ...

همین فا لگیر و طالع گیرا آنقدر فرافکنی بلدن ، آنقدر دلیل و بهانه برای توجیح دارن که آدم مات و مبهوت میمونه

چن بار گرفتم هر کدوم یه چی میگن

از ادم مطعمن بگیر یه بنده خدا برامن هروقت میگرفت مو به مو دقیق بود

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

چن بار گرفتم هر کدوم یه چی میگن

من همزاد داشتم برا همین شرایطم سخت بود خدارو شکر دفع که شد اوضاع بهتر شد

ببین یه چیزی هست میگه دونفر باهم سازگارند یا ناسازگارولی حتا کسایی که فا ل و این چیزا میگیرن هم حرفش ...

میدونه عزیزم 

نمیدونم چکار کنم چطور بفهمم 

مامانم فقط میگه بسپر ب زمان نمیدونم چی میشه اخرش

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

من همزاد داشتم برا همین شرایطم سخت بود خدارو شکر دفع که شد اوضاع بهتر شد

منم بهم گفتن دارم موندم بخدا چیکار کنم

منم بهم گفتن دارم موندم بخدا چیکار کنم

اگه حتمیه حتما دفع کن بدبخت میکنه ادمو من پیش هرکی رفتم نتونست باطل کنه فقط یکی تونست که اونم خیلی گرفت

میدونه عزیزم نمیدونم چکار کنم چطور بفهمم مامانم فقط میگه بسپر ب زمان نمیدونم چی میشه اخرش

من دونفر رو میشناسم ستاره ی بختشون باهم جفت و عالیه اما زندگیشون تعریفی نیست و

مرد یه عیاش در اومده

ببین الان اوضاع عوض شده 

اگه حتمیه حتما دفع کن بدبخت میکنه ادمو من پیش هرکی رفتم نتونست باطل کنه فقط یکی تونست که اونم خیلی گ ...

من میترسم 

گفتم یا خدا خودش بکنه یا عب نداره همیشه مجرد میمونم با این دل شکستم