2777
2789
عنوان

به نظر شما عشق اول

76 بازدید | 11 پست

به نظرتون عشق اول فراموش میشه یا دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه؟ 

من وقتی نوجوون بودم رو یه نفر کراش زده بودم از نظر من اون نفر کامل ترین و جذاب ترین مرد دنیا بود ولی الان که ۱۸ سالمه و عاقل تر شدم می فهمم که این آدم یه فرد دست نیافتنیه و مهم تر از همه از من ۱۶ سال بزرگتره! ولی خب دست خودم نیست گاهی وقتا فکر می کنم اگه چند سال دیگه مثلا ازدواج کنم نکنه هیچ وقت نتونم اونو فراموش کنم چون دیگه بعد از اون تقریبا دیگه کسی باب میلم نیست و حس می کنم که دیگه هیچ وقت نتونم عشق رو تجربه کنم 

فراموشش نمیکنی هیچ وقت 

ولی به مرور زمان عشقت بهش از بین میره 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشم میاد تو‌هم عین من رو بزرگا کراش میزنی

بعضی از کراشام مردن اصلا 😂😂😂😂

با کذر زمان کمرنگ تر میشه خیالت راحت

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

به راحتی آب خوردن فراموش میشه .منم دوست داداشم عشق اولم بود .چقدر تباه بودم .بعد چند باری دیدم اومده جلو دبیرستانمون .کاشف به عمل اومد با یکی از دخترای دبیرستان دوست تشریف دارن 🤢🤢😵‍💫😵‍💫🥴🤣🤣🤣🫠🫠😵‍💫🫨😐خلاصه که دیگه فهمیدم آدم من نیست عروسیشم رفتم و الان ایشون یک عدد خاعن به همسره و زنشم بشدتتت بد دله😐خداروشکر که تو مسیر زندگی من نیومد 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

تازه هجده سالته 

برو دانشگاه 

برو سرکار 

آشنا میشیم با آدم‌های مختلف 

چند تا چیز ماندگار می کنه یه تجربه رو 

اولین بار 

تازگی 

احساسات 

و در اولین تجربه عاطفی همه ی ماندگار ها حضور دارند پس علت عمیق شدن خاطره ت نه خود اون فرد بلکه اون دنیای عجیب احساست و تحولی یه که اولین بار تجربه کردی

من نوجوونیام هر پسر جذابی رو میدیدم کراش میزدم برا بعضیا حتی گریه هم میکردم خخ ولی الان ک عاقل شدم فقط شوهرم، شوهرمم از نظرم خوشگل ترین و کاملترین مرد دنیاس اصن چشمم بقیه رو نمیبینه نگران نباش

خداروشکر عزیزم ولی من هیچ وقت با این آقا رابطه نداشتم

خب منم نداشتم  به قول دهه ی هشتادی ها کراش بود 🤣🤣🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو