2777
2789
عنوان

جااااری

76 بازدید | 8 پست

سلام سلاااام

دوستان منو جاریام خیلی ارتباط صمیمی نداریم... یعنی اونا باهم خوب هستند ولی من طوری رفتار کردم که با من رسمی باشند چون از رفتار و گفتارشون حسادت و انرژی منفی می‌گرفتم.

بنابراین سیاست دوری و دوستی گرفتم، مخصوصاً با یکی از جاریام که خیلی با سیاسته و هزار تا چهره داره، وقتی تنهاییم سنگینه ، جلوی شوهرش و مادرشوهرم مظلومه، جلوی جاریای دیگه ام منو محل نمیده و خلاصه که بخاطر منافعش ثبات شخصیت و رفتار نداره و منم ارتباطم رو باهاش کمرنگ کردم.

امروز تو واتساپ تماس صوتی گرفت و زود قطع کرد.

متوجه شدم اشتباه دستش خورده...

ولی انگار داشت عکس پروفایل و بیو منو چک میکرد، اگرنه چطور ممکنه یهو دستت بخوره! اونم تماس صوتی...

فقط وقتی پروفایل رو چک میکنی و میزنی رو تماس ، مستقیم برقرار میشه ....جور دیگه انجام بدی می‌پرسه مطمئن به برقراری تماس هستی؟؟

خلاصه بگذریم.... منم تماس صوتی گرفتم و جواب نداد.

البته اینم بگم در ظاهر دوست و معمولی هستیم اما ارتباط تماسی و اینا نداریم باهم...

دو روز پیش خونه یه مادرشوهرم بودیم، پسرش که ۷ سالشه اونجا بود ، گفت زن عمو مامانم میخواد بیاد اینجا باهات حرف بزنه... نرو خونتون.

(فکر کنم برای اینکه بیشتر بمونم الکی گفت)

منم با خودم گفتم نکنه واقعاً کاری داره....

یه ساعت بعدش به سیمکارتش زنگ زدم. احوال پرسی کردم قبل اینکه چیزی بگم خودش گفت تو واتساپ میخواستم به دوستم پیام بدم، به شما زنگ زدم!!!!!!!!!!!!!!

گفتم آها عیبی نداره 

آخه دو روز پیش امیرعلی گفت میخوای باهم حرف بزنی، منم منتظر موندم یکم دیدم نیومدی رفتم.

گفت نه کاری نداشتم.

منم گفته باشه سلامت باشی سلام برسون خدا حافظ..

حالا همه یک اینا رو گفتم که چی؟؟؟؟

که همسرم الان میگه نباید بهش زنگ میزدی اگه کارت داشت دوباره زنگ میزد.

خودتو سبک کردی که باهاش تماس گرفتی.

گفتم اولا که فکر کردم واقعاً کارم داره دوما اگرم کارم نداشت باید به روش میاوردم که سوتی رو فهمیدم و میدونم که چکم می‌کنی....

راستی همین جاریم چند وقت پیش با پیج فیک (نمیدونست که پیجش رو میشناسم) اومد پست و استوری هامو دید بعدشم آنفالوم کرد. 

نمی‌دونم چرا اینقدر درگیر منه....همین کاراش باعث شده منم ذهنم درگیر تجزیه تحلیل رفتارش بشه.

آیا شما هم فکر میکنید نباید بهش زنگ میزدم 

یا کار خوبی کردم که تماس گرفتم؟

از نظر من آدم باشعور وقتی یه میس کال رو گوشیش میبینه زنگ میزنه ببینه طرف چیکارش داشته...

ولی همسرم میگه نباید محل بدی، کار داشته باشه دوباره زنگ میزنه مگر اینکه شخص مهمی باشه.

میگه با زنگ نزدن و پیگیر نشدن بهش بفهمون که مهم نیستی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره که زنگ زدی مهم نیست چک کردن بیو‌و پروفایلم مهم نیست همه ی ما اینا رو برای اینکه بقیه ببینن ...

آخه کسی که تظاهر می‌کنه به نادیده گرفتن و اهمیت ندادن به من، چرا باید چک کنه

آخه کسی که تظاهر می‌کنه به نادیده گرفتن و اهمیت ندادن به من، چرا باید چک کنه

اون تظاهر می کنه که براش مهم نیستی مشخص آدم فضولی هست .لطف کن من بعد ندیدش بگیر .هرکی هم کار داشته باشه خودش دوباره زنگ میزنه وپیام میده توجمع هاتونم فقط در حد یه احوالپرسی باش