2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

237 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.  من توی نت برای اسم پسرم خیلی سرچ کردم.  ازاسم آروین هم خوشم اومده.  اما تنهامعنی که ازش دیدم تجربه و آزمایش هست که بنظرم جالب نیس.  کسی معنی دیگه از اسم آروین میدونه که بهم بگه.  لطفا راهنماییم کنین.  اگر معنی جالبی ازش پیدا نکنم مجبورم که ازاین اسم فاکتور بگیرم.  منتظر نظراتتون هستم. 

آروین معنیش یعنی امتحان شده

استارتر یه پیشنهاد بدم بهت؟

بر وزن همین آروین یه اسم با معنی خوب میدونم

دنـــیا پـر است از آدم هـایــی کــه هـرروز لبـاس نــــو بر تـن می کنـند،اـما وقتی نـزدیـکـشــان می شوی بــوی کهنگــی عـقایـدشان آزارت مـی دهـد😏  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم. منتظرم

اسم آروید یعنی کسی که دین و دانش آریایی هارو داره

دنـــیا پـر است از آدم هـایــی کــه هـرروز لبـاس نــــو بر تـن می کنـند،اـما وقتی نـزدیـکـشــان می شوی بــوی کهنگــی عـقایـدشان آزارت مـی دهـد😏  
ممنونم عزیزم. اتفاقا اسم آروید در اولویت هام هست.   نظرتون درمورد اسم رادوین چیه؟

رادوینم معنیش قشنگه  به معنی جوانمرد کوچک😍