2777
2789
متولد ۷۳ هستم متاهلم احساس میکنم بعد از مرحله کودکی وارد مرحله پیری شدیم انگار قسمت جونی نداشت زندگی ...

منم 🥹باورم نمیشه دهه هشتادی ها بزرگ شدن متاهل شدن شاغل شدن  من انگار یهو پریدم تو پیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم هشتادیم ولی دوستای هفتادی دارم ، چهارتاشون پرستارن ، یکیشون تازه ازدواج کرده ، یکی در شرفه ، یکیشون ماشین خریده ، یکی دیگشون میخواد ماشین بخره و مهاجرت کنه ، یکی دیگه دومین لیسانسشو داره میگیره مجرده ، یکی دیگه مجرده و مربی مهده 

منم 🥹باورم نمیشه دهه هشتادی ها بزرگ شدن متاهل شدن شاغل شدن من انگار یهو پریدم تو پیری

انگار دلم میخواد هنوز مامانم بیدارم کنه بگه پاشو مدرسه دیر شد اصلا نمیتونم روزاهای بعد از دوران مدرسه رو به رسمیت بشناسم انگار اونجا گیر کردم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من خودم هشتادیم ولی دوستای هفتادی دارم ، چهارتاشون پرستارن ، یکیشون تازه ازدواج کرده ، یکی در شرفه ، ...

من هفتادو چهارم 

همین ک دیپلم گرفتم ازدواج کردم 

همیشه حسرت به دل درس خوندن موندم 

هیچ وقت اجازه نداد ادامه بدم 

احساس میکنم عقب موندم 

اونقدر ک جبران نمیشه 

میدونی قسمت دردناکش اینجاست که با ارزو پیر شدیم با حسرت بدون اینکه بهشون رسیم

درسته 

علت اصلیشم تورمه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

انگار دلم میخواد هنوز مامانم بیدارم کنه بگه پاشو مدرسه دیر شد اصلا نمیتونم روزاهای بعد از دوران مدرس ...

منم میگم روحم تو دبیرستان گیر کرده 

دقیقا میون دوستام همونجا 

من خیلی احساس عقب موندن میکنم خبلی زیاد فکر میکردم وقتی به سی رسیدم ی آدم موفق شاغل و همه چی تمومم و ...

منم چون همه چیموازدست دادم امامیخام ازصفزشروع کنم تازه دارم زبان میخونم تازه شروع کردم بعضی کارها میدونم که شایددیرباشه اما نمیخام اگه زنده موندم چهل سالم شدهمین ادم باشم حداقل مثلا یه مهارت دارم پس شروع کن وبه گذشته فکرنکن

منم میگم روحم تو دبیرستان گیر کرده دقیقا میون دوستام همونجا

اره منم همونجام هنوز یه دوره ای رو میگذروندم برای ارتباط با کودک درونم خودم قشنگ حس کردم کودک درونم رو اونجا جا گذاشتم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من هفتادو چهارم همین ک دیپلم گرفتم ازدواج کردم همیشه حسرت به دل درس خوندن موندم هیچ وقت اجازه نداد ا ...

کاری که نکردی همیشه حسرت میشه فکر میکنی اگه انجام میدادی خیلی راضی بودی ولی کلا ادم با حسرت زندگی‌میکنه من خوندم حسرت چیزای دیگه دارم میگم کاش کلا نخونده بودم ولی مشکلات الانو نداشتم