2777
2789

من زیاد ارتباط اجتماعی ندارم

بهترع بگم هیچ دوستی ندارم

خوش اخلاق و خوش مشربم. یا کسی بشینم، دو ساعت صحبت میکنم و گرم میگیرم و بگو بخند به راهه.

اما زیاد دوست ندارم آدمای دورم رو شلوغ کنم. خلوت پسندم. اهل همسایه و رفیق و روضه و .... نیستم. دوست ندارم روتین به هم بخوره. کسی بخواد بیاد خونه ام اضطراب میگیرم

مادر دوست دخترم برعکس منه دقیقا.  پر انرژی ، اهل رفت و آمد و مذهبی. دوستای زیادی هم داره

منو دعوت کرد یه کلاس تفسیر نهج البلاغه خانگی خلوت،  چون یک روز در هفته بود و اصرار کرد دارم میرم. 

حالا امروز خانمای این گروه که همه وضع مالی خوب و خونه ها درست و حسابی دارن، و ارتباطات گسترده ای هم با کله گنده ها دارن، قرار گذاشتن که یت استاد برجسته تفسیر که صدا سیما هم برنامه داره، بیاد برامون خانوادگی جلسه بزاره . قراره هر هفته خونه یه نفر باشه

من دوست دارم خونم به نور قرآن منور بشه و بچه هام توی محیط مذهبی هم بیان،( خودمون از لحاظ مذهبی معمولی هستیم)

اما دو تا مسئله دارم.

اول میترسم با خونه های باکلاس و وسایل  لوکس اونا، من دچار ناراحتی بشم. خونم معمولی زیرزمین و وسایلم ناهماهنگه هارمونی نداره. یه سریاش هم قدیمیه.

دوم اینکه من یه پسر شیطون دارم و کسی هم ندارم اون تایم مراقبش باشه

شما جای من بودید چکار میکردید؟ قبول میکردید؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتم شرمنده من شرایطشو ندارم.

همین 

نه قبول نمیکردم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی