2777
2789
@فیلم_باز‍ من ۴۳ سالمه. پنج تا دختر دارمو دوتا پسر. متاهلم. فیک هم نیستم..... اره منم از یه ساله د ...

والا بخدا من که اصلا در جریان نیستم 

باور میکنم حرفتون رو .بیخیال حرف مردم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بخدا من که اصلا در جریان نیستم باور میکنم حرفتون رو .بیخیال حرف مردم

اصلا برا حرف مردم زندگی نمیکنم. اگع میخواستم. با حرفا پیش برم.... ک موهام سفید میشدن. 

چون چند روزه زیادی بهم حرف میزد.. دیگه تحمل نداشتم. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

من قصد مسخره کردن نداشتم فیلم باز گفت رفیق گفتم 43 سالشه هیچوقت کسیو مسخره نکردم حتی دشمنمبه هرحال ب ...

بنده خدا ک نگفت رفیق

من گفتم.. میتونی ببینی. 

گفتم هر کی رفیق ما شد.. حق ناراحتی نداره. 

رفیق برای من...با اون رفیقی که شما توذهنتونه.زمین تااسمون.فرق داره...ـ

شنبع روز دختر بود..دختر خودم الان زیر خاک... بخاطرش کلی گریه کردم براش..💔

..مهم نیست.بزار بع پای حال خراب خودم......

خدا ببخشه ما کی باشیم اخه........ 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بنده خدا ک نگفت رفیقمن گفتم.. میتونی ببینی. گفتم هر کی رفیق ما شد.. حق ناراحتی نداره. رفیق برای من.. ...

درسته بیخیال 

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

گلی دیگه مرده.بیخیال💔💔...مزاحمتون نمیشم دیگه.💔.

باز فحش میگم میگی چرا فحش میدیااااا گوووولی غلیط جاودانس😂🤌🏼

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

اصلا برا حرف مردم زندگی نمیکنم. اگع میخواستم. با حرفا پیش برم.... ک موهام سفید میشدن. چون چند روزه ز ...

آفرین دوست خوبم 😊👌درستش هم همینه 

هرکجا دیدی داری اذیت میشی کلا بیخیالشون شو 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

آفرین دوست خوبم 😊👌درستش هم همینه هرکجا دیدی داری اذیت میشی کلا بیخیالشون شو

بله بله دوست عزیزم.... من ک چیزی ازدست نمیدم... 

اونا محفلشون بی گل میشه. .😂😂

خودتم همین باش...هر جا دیدی حوصله چیزیو نداری....بزن به بخیالی با یه موزیک عالی👌😇🌱🌱🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶..