2777
2789
عنوان

ازدواج زود

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست
در کل آدم های امروزی چه دختر چه پسر عشق های دروغین دارن، عشق به این هست همه چی دو نفره ساخته بشه وگر ...

شوهر منم پول نداره ولی واسم تلاش میکنه 😢 من میبینم که واقعا تمام تلاششو میکنه

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم پول نداره ولی واسم تلاش میکنه 😢 من میبینم که واقعا تمام تلاششو میکنه

خوبه پس چرا اینجا با حالت گله حرف میزنید؟؟ هیچ مردی هم وظیفه تک نفره نداره زندگی شمارو پولشو بده، این وظیفه باید دو نفره باشه، اگه ناراحت هستید شماهم همت کنید تا دونفره زندگیتون بهتر بشه، اگه دوست داشتن و عشق وجود داشته باشه به زندگی بقیه مطمئین باشید حسادت نمیکنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خوبه پس چرا اینجا با حالت گله حرف میزنید؟؟ هیچ مردی هم وظیفه تک نفره نداره زندگی شمارو پولشو بده، ای ...

من گله از همسرم نکردم همسرم مرد خوبیه من گفتم شاید خودم عجله کردم ک تواون سن شوهر کردم 

و کی گفته شاغل نیستم و تلاش نمیکنم؟

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

من گله از همسرم نکردم همسرم مرد خوبیه من گفتم شاید خودم عجله کردم ک تواون سن شوهر کردم و کی گفته شاغ ...

حرفای شما تماما از نارضایتی هست، وگرنه آدمی که از زندگیش راضی باشه این حرفارو نمیزنه در هرصورت این حرفا آسیب به زندگی خودتون میزنه حالا چه با منظور چه بی منظور، هرچقدر بیشتر این حرفا مثل: کاشکی ازدواج توی سن کم نمیکردم،شوهرم پول نداره وضعیتش بده و این چیزا توی زندگیتون بیشتر باشه آسیبش ناخواسته توی ذهن خودتون هست گرچه سنتون کمه شاید بعدا متوجه بشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁