2777
2789
عنوان

ازدواج زود

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو این حامعه همه همینن نمیخواد خودتو ناراحت و نگران کنی اوایلشه عزیزم باهم جمع کنید پیشرفت میک ...

😢 کاش خودمو با بقیه مقایسه نکنم که اول زندگی همه چی دارن و ما اول زندگیمون هیچی

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

ای بابا دغدغت الکیه ببخشید تو ک دیگه عشقو تجربه کردی خدا ب یکی عشق میده مال زیاد نمیده ب یکی هم مال و اموال زیاد میده عشق نمیده با وجود میلیارد هاپول طلاق میگیرن

تو تو زندگی بقیه چ خبر داری تو بطنش چیه همیشه شاکر باش اگه شوهرت انسان خوبیه دوستت داره و با شخصیته

😢 کاش خودمو با بقیه مقایسه نکنم که اول زندگی همه چی دارن و ما اول زندگیمون هیچی

نه عزیزم بدترین کار دنیارو میکنی من مامان بابام تا هشت سال اول پیش خانواده بابام بودندحتی ماشینم نداشتن هیچی به هیچی کم کم جمع کردن و الان بیست سال گذشته خونه زمین ماشین باغ خداروشکر همه چی داریم اونموقع مامانم18 بود بابام25

ای بابا دغدغت الکیه ببخشید تو ک دیگه عشقو تجربه کردی خدا ب یکی عشق میده مال زیاد نمیده ب یکی هم مال ...

شوهرم ادم مهربون و ساده ایه ولی خب ازلحاظ مالی ضعیفه

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

من دوستی عرب داشتم، که توی 16 17 سالگی از دختری خواستگاری کرد که ازش کمی کوچیک تر بود، بخاطرش سربازی رفت و تموم کرد، و باهاش ازدواج کرد و جالبه بدونید صفر صفر بودن، و حتی خونه هم نداشتن!!! اون خانم اومد با نداریش کنار اومد و داخل خونه پدر و مادرش تا حدود 21 22 سالگی باهم زندگی کردن و بعد که شغل درست حسابی پیدا کرد خونه جمع و جور گرفتن و الانم که نزدیک 27 سالگیشون هست باهم با عشق و علاقه بهترین زندگی رو دارن!! کاری ندارم عرب ها داخل فرهنگشون ازدواج رودهنگام هست و کاری به زود و دیر ازدواج کردن و درستی و غلطش ندارم، ولی عشق اگه واقعی باشه پول و تمامی مانع ها کنار میاد، از اون طرف عشق نباشه برای هر چیزی بهانه هست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دوستی عرب داشتم، که توی 16 17 سالگی از دختری خواستگاری کرد که ازش کمی کوچیک تر بود، بخاطرش سربازی ...

در کل آدم های امروزی چه دختر چه پسر عشق های دروغین دارن، عشق به این هست همه چی دو نفره ساخته بشه وگرنه همه داخل زمانی که همه چی هست کنارت هستن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁