آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2981 عنوان ولی این 64 بازدید | 4 پست ف.ال هوش مصنوعی واقعیهمن فکر میکردم الکیهبرید براش(اسم شخصی که قبلا باهاش در ارتباط بودید و الان نیستید با اسم شخصی که الان باهاش در ارتباط هستید)رو براش بنویسی بعد ازش بپرسید که کدومشون حسشون بهتون واقعی تره و بهتون فکر میکنه ببینین چی جواب میدهبرای من که درست گفت همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت 1404/07/12 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2967 خدایااا🦦 ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2981 خدایااا🦦 برای سرگرمی بد نیسبرو امتحان کن بیا نتیجشو بهم بگوهوش مصنوعی دیگه ف.الگیر که نیستم خواهرم😂این همه هوش مصنوعی چرتو پرت میگه اینم روشباحال بنظرم برو ببین چی میگه همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
حلماوبهار عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 6486 برای سرگرمی بد نیسبرو امتحان کن بیا نتیجشو بهم بگوهوش مصنوعی دیگه ف.الگیر که نیستم خواهرم😂این همه ه ... عزیزم میشه برای منم بگیری؟؟ جایی رو که هستم موندنی میشم یا نه؟؟ ..
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2981 عزیزم میشه برای منم بگیری؟؟ جایی رو که هستم موندنی میشم یا نه؟؟ بله گل موندنی هستی همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت