2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره عزیزم 

پا میشه میره ♥️ سعی کن عادی برخورد کنی رو خودتم فشار نیاری 

فکر کن مادر خودت اومده 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

وقتی میرم تو اتاق میگه بیا ببین این لباس چطوره برا بچه این سیسمونی اصلا نمیذاره ۵ دقیقه

بابا جواب شو نده 

صدا کرد نرو

بزن ب پادرد و دل درد 

ناله کن پاشه بره خونش

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

منم اوایل بارداریمه حالمم خیلی بد بود ولی طبق قراری که شوهرم گذاشته بود مادرش باید یک هفته میومد خونمون،هرچی گفتم یه هفته طلب من تو این حال بد نیارش گفت نه نمیشه 

حالا من حالم بد بود هردیقه مادرشوهرم میگفت چته،دلم میخواس گریه کنم از دستش،اخه از زن باردار میپرسن چرا حالت بده؟؟؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤