2777
2789
عنوان

شد یا نشد

103 بازدید | 9 پست

امروز پرسش داشتیم بعد تو کتاب سر یه سوالی 20 مورد مثال زده بود بعد من 2 3 تا گفتم بعد معلممون گفت چند تا دیگه هم بگو و اینا که من راجب یه موضوع گسترش‌ش دادم بعد آخر سر ازش پرسید خانم نمرم کامل نشد؟! 

بعد فقط سر شو به پایین تکون داد

یعنی چییی این الاااااانننن

نگو نگو نمیااام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه دانش آموزم راجع به نمره بپرسه بهش جواب نمیدم یا یادآوری میکنم که نمره محور نباشین قراره یاد ب ...

من خودم قبول دارم که باید درس و یاد بگیریم ولی نمره تو مدرسه ما خیلی مهمه

نگو نگو نمیااام

من اگه دانش آموزم راجع به نمره بپرسه بهش جواب نمیدم یا یادآوری میکنم که نمره محور نباشین قراره یاد ب ...

خب ما میخونیم که نمره بگیریم 

واگر نه تو کتاب ها چه درسی داره که برای ما مهم باشه یا به کارمون بیاد ؟!

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

خب ما میخونیم که نمره بگیریم واگر نه تو کتاب ها چه درسی داره که برای ما مهم باشه یا به کارمون بیاد ؟ ...

مغز عادت نکنه به حفظ صرف 

و دنبال کشف و فهم باشه 

منم میدونم چیزی برای یادگیری طولانی مدت نداره

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

مغز عادت نکنه به حفظ صرف و دنبال کشف و فهم باشه منم میدونم چیزی برای یادگیری طولانی مدت نداره

درسته

ولی خب وقتی هم جواب میدیم متوجه میشیم نمره کامل میگیریم یا نه دیگه

به نظرم سوال کردن از معلم یکم مسخرس

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954