2777
2789
عنوان

شش ماهه راکوتان میخورم

301 بازدید | 33 پست

همه میگن پوستتو سفید می‌کنه  چند درجه روشن تر می‌کنه نمی‌دونم لکه ها کم رنگ میشه  هیچ خبری نیست 😑😕 

فقط جوش زدنام متوقف شده دیگه خدارو شکر جوش نمی‌زنم  

الکیه تاثیری تو سفیدی من نداشت 😂🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوراه مصرفشو کامل تموم کم متوجه تغیر میشی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بستگی داره ب آناتومی بدن و فیزیولوژی بدنت همه مث هم نیستن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه ۶یا هفت ماه دیگه تموم میشه. امیدوارم که جواب بده یعنی امکان داره لکه های صورتم بره ؟؟

بله من خوردم بعد از اینکه کامل تموم شد رفت

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

لکه هات قهوه ای بود ؟! برای من قهوه ای هستن جای جوشام چند وقت استفاده کردی ؟!

هم قهوه ای هم قرمز ۱ سال هنوز ۳ ماهش مونده ولی لک ها بیشترشون رفتن

برا تو هم دکترت نورم اسکین ۲۰ میده چند وقت یک بار استفاده می‌کنی ؟؟

اره برای منم داد ۳ روز در هفته اینو میخورم سه روز ازیترومایسین