دوخمله مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 714 عنوان از کجا بفهمیم خانم یا آقایی سیگار میکشه 172 بازدید | 21 پست تو جیبش فندک دیدیم آخه اصلا به ظاهرش نمیخوره تو سیستم کاریش و شغلیش و پرستیژ و نمیدونم کلاس و لولش نیسمیشه یعنی آخه سیگاریا چطوری میشن به جز بوی سیگار دادن که به هزار ترفند میشه بو نده only God 1404/07/12 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 3092 من اکثر سیگاری هایی که دیدم ، رنگ لب شون کبوده ، دور دهن شون چروکه ، صداشون یه جوریهزیادم عطر میزنن 😂😂 خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
ارغوانمarghavan عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1452 رنگ لب فرق دارد آنکه روی قله دنیا آمده، با کسی که دره را تا قله بالا آمده🌱🌻
جریم_امیرملالی عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1334 واقعا ربطی به این چیزا نداره الان دیگه فقط من و تو سیگار نمیکشیمولی برای اینکه خودتو امیدوار کنی یه سری کارای هنری نیاز به فندک دارن
yalda6629 عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 5346 الان اکثرا سیگار میکشنولی یه بعد سیگار حتی با کلی عطر بازم یه بوس سنگین سیگار میادمن چون خیلی دارم تو اطرافم و وقتی یکی شب قبل همون لباس رو پوشیده باشه و سیگار کشیده باشه متوجه میشم😄 هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25469 والا الان ۸۰درصد پسرا سیگارینمیری تو خیابون پسر ۱۵ساله ی جوری سیگار میکشه انگا ده ساله سیگاریه •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
پریزاده_مهتاب عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 3845 خیلی ها بهشون نمیادمثلا من یکی از مجری های معروف رو دیدم سیگار میکشیدظاهرش خیلی مثبته
کودک_درون_فعال عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2183 هر کاری کنه لباسش بو میده. قشنگمشخصمیشهاگه بو نمیده خب نمیشهصرفا برا اینکهفندکتوجیبشه نمیشهگفتسیگاریه
ترانهههههههههههههههه عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 8914 فندک فقط برا سیگار نیست چیزای دیگه ام هست خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6382 منم کلکسیون فندک دارم ولی قلیون میکشم اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
دوخمله مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 714 من اکثر سیگاری هایی که دیدم ، رنگ لب شون کبوده ، دور دهن شون چروکه ، صداشون یه جوریهزیادم عطر میزنن ... 🤣🤣🤣🤣فقط عکس پروفایلت only God
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 14510 بستگی داره چه قدر بکشه بعضیا از کبودی رنگ لب و کدر بودن چهره شون مشخصه چون زیاد سیگار میکشن ولی کسایی که کم سیگار میکشن نشونه ظاهری خاصی ندارن من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 3092 🤣🤣🤣🤣فقط عکس پروفایلت خیلیم قشنگه 🙂 خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁