2777
2789
عنوان

سایت طلاین

96 بازدید | 15 پست

خانومایی که دنبال یه کار خونگی هستین یه سایتی هس به اسم طلاین هفت سوت طلا میده هفتاد تومن کد معرف منم بزنین هفتاد تومنم به من میده دوست عزیز سلام،
شما از طرف دوستتون به سامانه خرید و فروش طلای آب‌شده طلاین دعوت شده‌اید.
با ثبت‌نام و احراز هویت در طلاین، طلا هدیه بگیرید.
برای ورود روی لینک زیر کلیک کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میلی و فنیکس داری ؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
تو بیا برو طلاین

دارم آخه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
REDVYMX این کد معرف منه تو رو خدا من شوهرم بیکار شده به پولش نیاز دارم

خوب میلی و فنیکس بدم بزن 

یکی ۶۰ میده یکی ۵۰؛

خب آخه زیر گروه نیس کسی نمیاد

این مثل طلاین نیست دو تاشو میتونی برداشت کنی