2777
2789

؟؟ 

از من شش هفت سال کوچک تره به من گفت بابام میخاد برام لبتاب بخره ولی من ایپد دوس دارم نمیخره برام فلان منم بهش گفتم لبتاب که بهتره ول کن خیلی هم مهم نیست ایپد باشه فلان 

بعد چند روز من اکسپلورم پر ایپد شد هی دیدم خیلی خوشم اومد گفتم منم الان دیگه دلم میخاد ایپد بخرم حالا اون باباش رفت براش لبتاب خرید حالا من میترسم برم ایپد بخرم👩🏻‍🦯 

سنش زیاد نیست کمه 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

خب شما سامسونگ بگیر

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخر بهش نگو بگو من قبلا داشتم

لباس نیست بگم داشتم خب میبینه😐

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
خب شما سامسونگ بگیر

من خودم لبتاپ دارم ایپد میخام سامسونگ دوس ندارم

منم‌گاهی یچیزیو میگم ول کنین خوب نیست بعد خودم بهش علاقه مند میشم‌یه مدت بعد نمیدنم‌چیکار‌کنم😂بهتره ...

اره هی میگم کاش نمیگفتم بده دیگه از اول اونجوری گفتم حالا میخام بخرم🤦🏻‍♀️

بخر بگو نمیدونستم شوهرم سورپرایز کرد

عااا این خوبه اینو میشه گفت

ناراحت میشه به نظرم 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡