2821
2789
ترک پوستی رو باید پیشگیری کنی اتفاق نیوفتهوقتی اتفاق افتاد معمولا نمیشه براش کاری کرداونقدرم مسئله م ...

نمیدونستم اینجوری میشه خیلی بد شده کل پاهام پر ترک شده🥲

به من نگو میو، ما دیگه هیچ میویی با همدیگه نداریم🐈

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برا همه هست ..دیگه چاقو لاغر نشو زیاد که ترک نخوره‌.‌نیتونی کرم مخصوص هم که داری بگیری از ترک های جد ...

ممنون عزیزم💗

ممنون عزیزم💗

حالا خیلی دوست داری کمرنگ شه ..من نمیدونم ولی شنیدم دوستم میگفت مادرش ترک های بارداریشو با ترکیب ژل الوورا و روغن نارگیل کم کرده هر روز زده...

اینم بگم اگه ترک هات رنگشون سفید نشده و رنگش قرمز یا بنفش هست میشه کمی درمانشون کرد

قرمزن متاسفانه

باید بگی خوشبختانهه..چون اگه قرمز باشه باز میشه از بینشون برد.چون هنوز رگ های خونیش بازن اگه کرم مخصوش رو  بزنی و مرطوب نگه داری میرن.ترکیب ژل الورا و روغن نارگیل رو بزن..

از طرفی حتما اگه میتونی سریع کرم ترک پوستی بگیر..من شنیده بودم مارک پرایم خوبه

حالا خیلی دوست داری کمرنگ شه ..من نمیدونم ولی شنیدم دوستم میگفت مادرش ترک های بارداریشو با ترکیب ژل ...

مرسیی عزیزم حتما امتحان میکنمم

خب اولشه ترکا همه اول قرمزن بعد سفید میشن وقتی سفید شدن دیگه درمانی ندارن اما قرمز رو نمیدونمیه دکتر ...

چشم ممنون قشنگمم

باید بگی خوشبختانهه..چون اگه قرمز باشه باز میشه از بینشون برد.چون هنوز رگ های خونیش بازن اگه کرم مخص ...

واقعا؟من فک میکردم قرمز باشه بدتره🥲😂

واقعا؟من فک میکردم قرمز باشه بدتره🥲😂

منم مثل تو فکر میکردم 🤦🏻‍♀️😂کاش یکی بود اون موقع به من میگفت کرم میزدم الان سفید شدن دیگه نمیرن‌.

ولی دختر خالم که تازه زده بود برا اونم قرمز بود بهش گفتم کرم ضد ترک پوستی پرایم بخره زده بود راضی بود

منم مثل تو فکر میکردم 🤦🏻‍♀️😂کاش یکی بود اون موقع به من میگفت کرم میزدم الان سفید شدن دیگه نمیرن‌. ...

مرسیی قشنگمم💗🫶

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش