2777
2789
عنوان

باد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 49 پست
مستندش دیدم درکنار عجیب بودن ترسناک هم بود

اینایی که قبول ندارن باید ببینن 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

بازم قبول ندارم مگر اینکه بهم ثابت کنی.

دیگه میخوای چطوری ثابت کنم  قرآن رو قبول نداری میگه جن وجود داره ، این همه آدم هستن. رفتن پیش دعا نویس بعدا گفتن حالم مون خرابه  اینا رو باور نداری من با چشم خودم دیدم  یک نفر  بعد از جادو  زندگیش  از این رو به اون شد 

ببخشید دیگه نمیتونم ضبط کنم  بهت نشون بدم 

به قول اینایی که گرفتارش شدن ، همیشه میگن  اونایی ک اعتقاد ندارن تا خودشون  گرفتارش نشن  هیچ چیزی زو باور نمیکنن 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم برات که بهتر شدی😊منم شرایط شما رو دارم و کلی غسل و قرآن و نماز خوندم و دعاهای مختلف خوندم ...

انشاالله انشاالله نابود شن زودتر 

به من گفتن جزو بدترین قبیله های جنان اینا 

یه دستورالعمل خاص از چهل یس در یک شب هس اونو انجام دادم تو خواب بهم نشونشون دادن 7.8 تا بودن سرتاپا مشکی، گفتن اینان که مختل کردن زندگیتو 

یه چیزی بگم شاید غیرقابل باور باشه براتون .

من جن عاشق تو بدنم دارم اینو دعا نویس بهم نگفته اینو کسی بهم گفته که دارای فهم زیادی از ماوراع هست و خیلی میفهمه و کلاسای زیر زمینی میزاره .

خلاصه بخوام بگم اینه که من کوکو درس میکنم طلاییه طلاییه وقتی شوهرم میاد و میزارم تو سفره یهو میبینم رنگش به سوختگی میزنه .

من عصرا لباس شوهرمو میشورم میندازم رو بند تا خشک بشه ولی صبح که شوهرم میخواد بپوشه تا خیسه انگار تازه شستیش ، غذاهام خیلی خوشمزه هست همه تعریفشو میکنن ولی شوهرم میگه غذاهات تو دهنم مزه نمیده .

من همه کارامو میکنم و میشینم یهو ظوهرم میاد میگه چرا جوراب منو نشستی میگم من جورابتو ندیدم میگع اینا یهو میبینم جلو در حموم افتاده .

همه اینا باعث دعوا میشه حتی بعضی موقع ها بیدلیل از من بدش میاد میگه نمیدونم چرا دارم تحملت میکنم .

چیکار کنم؟ینی این جن عاشق داره همه تلاششو میکنه ما باهم نباشیم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫