2777
2789
عنوان

باد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 49 پست
بازم قبول ندارم مگر اینکه بهم ثابت کنی.

من معده درد شدید داشتم دیگه تصمیم داشتم برم آندوسکوپی. پیش یکی از اشناهامون که ایشون معلم بازنشسته هستن وهیچ پولی دریافت نمی کنن اینو گفتم که فکر نکنی شیاد برام کتاب باز کرد اول گفت معده درد داری بعدبقیه موضوع رو ومن بعداز اینکه از اونجا اومدم تموم شد مشکل معده ام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا رفتی؟

اونا فقط جنوبن😓

تو شهرای دیگه فکر نکنم باشن

البته اگر خیلی شجاعی برو

وگرنه همونجا از ترس غش‌میکنی

یا مثل من تا یکسال از ترس نه شب برات شبه نه روز برات روز

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

لطفا آدرس دقیق رو بهم بگو.

آدرس دقیق نمیگم

نی نی یار تعلیق میکنه آدمو

برو تو اینستا پیج شون هست

بعد آدرس بپرس برو تو مراسم شون

ببین

چطور اجنه به زبان عربی هندی پاکستانی حرف میزنن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

از کجا فهمیدین؟چه علائمی دارید؟

من تا شش هفت سال پیش ک زندگیم تو ظلمات کامل بود، جن و اینا نمیدیدما فقط افسردگیو حال بدو کوچیکترین کارام گره میوفتاد توش افکار خودکشی داشتم همش جنگ و دعوا داشتیم تو خونه 

تا یه استاد متافیزیک بهم گفت بخاطر اینه و یه دستورالعمل سخت 21 روزه داد از خوندن هر روزه بقره بگیر تا غسلای اب نمکو خوندن دعاهایی ک تو مفاتیحه 

منم انجام دادم 

و خداییش بعد 21روز گشایش بزرگی برام اتفاق افتاد 

حالم عالی شد 

دیگه خبر از افسردگیو دعوا و جدل نبود 

کارام اوکی شد گشایش مالی داشتم 

بعد این اتفاقا دیگه نمازمو سر وقت خوندم (قبلش نماز که نمیخوندم هیچ به هیچی اعتقاد نداشتم)

الانم روحی اوکی ام ولی گره ها همچنان برای خیلی چیزا هس 

از دو استاد دیگه که اونام مطمئنم ادمای درستی ان، شنیدم همچنان این مس جن همراهمه ضعیف شدن ولی هستن 

من تا شش هفت سال پیش ک زندگیم تو ظلمات کامل بود، جن و اینا نمیدیدما فقط افسردگیو حال بدو کوچیکترین ک ...

خوشحالم برات که بهتر شدی😊

منم  شرایط شما رو دارم و کلی غسل و قرآن و نماز خوندم و دعاهای مختلف خوندم و چله های مختلف گرفتم

هنوز آب قرآنی درست میکنم

واسه منم ضعیف شده ولی اثر داره

من توی خواب و بیداری دیدمش

بعضی شب ها بیدارم میکرد 

هنوزم آیه الکرسی و معوذتین میخونم ولی چون برام دعا میگیرن و طلسم دفنی دارم بازم درگیرم

امیدوارم زودتر خوب بشیم🤲💞

من به شدت مخالفم با دعانویس و دعا گرفتن 

ولی الان گفتی از بعد سفر این شکلی شدی یهو یه چیزی یادم اومد 

من پنج شیش ماه پیش سفر رفتم شمال 

بعد از برگشتنم به طرز عجیبی تمام زندگیم مختل شد 

به شدت حالم بد بود کارم رو بیخیال شدم اصلا نمی‌تونستم به زندگیم برسم همه اینا به طرز به شدت عجیبی بعد اون سفر پشت سر هم اتفاق میوفتادن در صورتی که قبلش همه چی خوب بود و داشتم خیلی خوب زندگیمو هندل میکردم 

الان یکم بهتر شدم ولی هنوز هم به حالت قبل سفرم برنگشتم

البته من مذهبیم بجای دعانویس تمرکزم روی نماز و مراقبمه