2777
2789

خوبه که میدونی و قبول کردی ضعف داری و تونستی اون ضعفاتو شناسایی کنی

چیشده گلکم تعریف کن شاید تونستیم کمکت کنیم .

منم ضعف داشتم جلو شوهرم مثل سگ کتکم میزد و چون ضعف داشتم تا میومد نزدیکم همه چطو فراموش میکردم ولی تونستم به ضعفم قلبه کنم و خودمو تغییر بدم ،دیشبم کتک خوردم و بدنم کبوده ولی یاد گرفتم برای یه مشکل یه بار گریه کنم دیشب گریه هامو کردم و صبح پاشدم با حال خوب به کارام رسیدم و دیگه نه منتظرم شوهرم بیاد خونه نه برام مهمه که وجود داره یا نه .

پس اینو بدون هیچ چیزی غیر قابل تغییر نیست فقط کافیه بخوای و به خودت اعتماد کنی که میتونی درستش کنی

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😭😭😭

گریه نکن تورو خدا ، تو این دوره ای که همه مردا پرنسس شدن همه مردا بیوجود شدن زنا و دخترا دیگه باید نازو ضعفاشونو بزارن کنار باید مرد بار بیان باید بتونن قلب مهربونشو کنترل کنن و هر جایی به خرج ندنش

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫