2777
2789
عنوان

جوش صورت

522 بازدید | 4 پست

خانمها خیلییییی جوش زدم ،جوشهای قرمز صورتم افتضاح شده ،توروخدا یه راهکاری بهم بدید😭😭

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

من دخترخالم یه پیازو کمی سیر رو رنده کرد عصارشو گرفت شب گزاش رو پوستش گف تا صب مونده همه جوشامم برده!

اقا منم دیشب اومدم اینکارو کردم هرکاری کردم از بو پیاز خابم نبرد😬😷نصفه شب بلندشدم شستمش!!!

حالا شمام میتونی انجام بدی 

ولی اگه پوست حساسی داری سیر نزن!

اگرم خیلی حساسه پوستت روز بزن بزا ۲ ۳ ساعت بمونه.

یجام تی وی میگفت گل رس بهداشتی بخرید با سرکه سیب مخلوط کنید دوبار درهفته بزارید رو جوشاتون

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص روآکوتان روزی یدونه البته با نظر پزشک

و میتونید از داکسی سایکلین هم استفاده کنید ک بی خطره اونم هر ۸ ساعت با ی لیوان آب زیاد و تا نیم ساعت بعدشم دراز نکشید

تنها راه های درمان قطعی جوش ایناس 

قرص روآکوتان روزی یدونه البته با نظر پزشک و میتونید از داکسی سایکلین هم استفاده کنید ک بی خطره اونم ...

من که با مصرف اینا هم جوشام به طور دائمی خوب نشد .تا دیگه مصرف نکردم دوباره صورتم پر جوش میشد.

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟