2777
2789
عنوان

ميشه لطفا جواب بدييييين

108 بازدید | 16 پست

خانوما من يك هفته ميشه بازوم انقدر درد ميكنه كه امونمو بريده.اولش گفتم فشار بهش اومده كار كردم فقط هم يه نقطه دقيقا بين سرشونه و آرنج.ماهيچه هستش نميدونم ب چ دكتري مراجعه كنم كسي ميدونه لطفا بگه بعضي وقتا نفسمو بند مياره

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیز سنگین بلند کردی ؟ برو ارتوپد ؟ کبودی نداری؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من یه بار این مدلی شدم رفتم دکتر عمومی بهم شل کننده عضلات داد با مسکن و ویتامین ب ۱  خوب شدم&n ...

من ويتامين ب 1 كم دارم بايدم بخورم روزي يدونه ولي بخاطر بوش نميخورم.يعني امكان داره دليلش اين باشه

چیز سنگین بلند کردی ؟ برو ارتوپد ؟ کبودی نداری؟

نه چيز سنگين هميشه بلند ميكنم ولي هيچ وقت نشده.كبودي هم نداره داخليه

من ويتامين ب 1 كم دارم بايدم بخورم روزي يدونه ولي بخاطر بوش نميخورم.يعني امكان داره دليلش اين باشه

حتما هست که دکتر به من داد و خوردم خوب شدم دوستی 

پس بخور 

شل کننده عضلات و مسکن هم بخور خوب نشذی برو دکتر حتما

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
حتما هست که دکتر به من داد و خوردم خوب شدم دوستی  پس بخور  شل کننده عضلات و مسکن هم بخور ...

مرسي گلم ممنون از راهنماييت