2821
2789
عنوان

میرم دستشویی

310 بازدید | 33 پست

میرم دستشویی خونریزی دارم

از ع.ق.ب

من اصلا رابطه ندارم چه برسه رابطه عقب

چندین ساله این مشکلو دارم هر چن وقت یبار عود میکنه

به دوستم گفتم بهم گفت تو از عقب رابطه داشتی بزور ک.ر.د.ن.ت و پاره شدی😐

عذر میخام ولی رگ های اونجام حس میکنم زده بیرون

نمیدونم علتش چیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همورویید یا بواسیر هست 

احتمالا یبوست میشی 

برو دکتر و نترس 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

زورزدی،وسیله ی سنگین بلندکردی،اضافه وزن و...

ایناباعث به این مشکل میشن 

برودکترباجراحی خوب میشی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نه عزیزم ربطی به رابطه نداره 

باید بری دکتر شاید نیاز به عمل باشه 

از اقوام ماهم این مشکل رو داشت و و اتفاقا مجرد هم بود 

خونریزی داشت از عقب بدون هیچ دردی 

همورویید داشت 

رفت دکتر بعد چکاپ و آزمایش و کولونوسکوپی  دکترش تشخیص عمل داد 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز