2821
2789
عنوان

من نمیدونم

32 بازدید | 1 پست

من با سوابق مردود شدم 

کنکور بخوام بدم سراسری انسانی یا چیزی کتاباشو ندارم و هیچی بلد نیستم و این همه مطالب یهوویی واقعا نمیفهمم 

بخوام کنکور هنر بدم بعضی کتاباش دارم بعضی نه مثلا بخوام رشته خودمو بیارم کتابای خودمو بخونم؟ دلم میخواست برم طراحی و دوخت اما نمیدونم کدوم کتابا باید بیشتر بخونم 

امکان خرید کتابم ندارم نمیدونم یعنی همه کتابایی که اعلام کردن باید بخونم؟ این که، نامردیه 

رشتم گرافیکه  

نهایی هم ندادم چون میخواستم با سوابق برم ملی مهارت 

خب اول من باید چکار کنم یکی به من توضیح بده من تاحالا کنکور ندادم 💔💔💔💔💔😔😔😔😔😔😭😭😭😭 پیام نور انتخاب رشته کردم اما سوابق تایید نکردم هعییی 

چکار کنم 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نمیدونم یعنی نوبت دوم باز انتخاب رشته میکنن؟ شانسی خواهم داشت؟ 💔💔😭😭😭 

من با معدل هجده و شصت و نه پذیرش نشدم 

نمیتونم شهر دیگه برم خانواده نمیزارن فقط یک شهرو میتونم بزنم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز