2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی دیگه از چرخ گوشت استفاده نمیکنهولی اشکالی نداره داشته باشی بد نیستمن همون خورد کن گرفتم دیگ چرخ ...

اخه میگن خرد کن گوشتو چرخ نمیکنه خوب مث چرخگوشت له میکنه ی مدل 

اخه میگن خرد کن گوشتو چرخ نمیکنه خوب مث چرخگوشت له میکنه ی مدل

من چرخ گوشت و خردکن هردورو دارم.به نظرمنم خردکن له میکنه.یبار امتحان کردم دیدم با چرخ گوشت فرق داره.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

من هر دو رو دارم کار با چرخ گوشت خیلی راحت تره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم الان همه از بیرون میگیرن گوشت چرخ کردهکسی چرخ نمیکنه کهبله خرد کن مثل گوشت چرخ کن نیست خیلی جو ...

چرخ گوشتای بیرون رو چندوقت بکبار میشورن؟ اصلا میشورن؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

منم هردورودارم .هیچی جایگزین چرخ گوشت نمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چرخ گوشتای بیرون رو چندوقت بکبار میشورن؟ اصلا میشورن؟

نه باز میکنن میزارن یخچال دیدم ها واقعی میگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ