2777
2789
عنوان

خیلی نارحتم🥲🥲🥲

91 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۸ شهریور بینی مو عمل کردم خواهرم ۵ شهریور. یه جورایی باهم عمل کردیم. دوتا رفیق دختر داریم دانشگاه. اونا نیومدن بعد عمل ما. خواهرم ناخن کاره. دیروز هم به بهونه دیدن ما هم برای اینکه بیان ناخوناشونو درست کنن اومدن خونه ما. یکیشون یه کیلو شیرینی گرفت برامون. اون یکی فقط برای خواهرم باکس گل اورد. برای من نه. دیدتش بغلش کرد با ذوق گفت وای دماغ جدید مبارک. انقد غصه خوردم. بحث اون گل خریدنه نیستا. از این نارحت نشدم چرا برا من نکرد واقن؟ شما بودین نارحت نمیشدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب احتمالا چون خواهرت ناخوناشو درست کرده با اون صمیمی تره البته ک‌ کارش خوب نبوده بیخیال بهش فکر نک ...

خب پولشو ازش میگیره رایگان درست نمیکنه که

اگه رایگان بود میگفتم برای جبران لطفش بوده ولی خب اینطور نیست🥲

چه گیری اخه پول میده بهش

همینم یه گیره دیگه ، شاید قیمت کار خواهرت از بقیه جاها کمتره و کیفیتش بهتره ، شاید گیر دیگه ای داره ، شاید بخاطر اینکه فکر میکنه خواهرت انتظار داره ازش ، شاید اصلا باخواهرت صمیمیه و...

خب پولشو ازش میگیره رایگان درست نمیکنه کهاگه رایگان بود میگفتم برای جبران لطفش بوده ولی خب اینطور نی ...

خوب ببین وقتی ی ساعت جلوی یکی میشینی و باهاش حرف میزنی ناخودآگاه باهاش صمیمی تر میشی ممکنه گاهی هم خواهرت براش طرحی بزنه و پول نگیره اینجوری شده ک با اون احساس صمیمیت کرده 

این اصلا ب این معنی نیس ک شمارو دوست نداره یا نادیده گرفته اصلا حس بد نگیر 

همینم یه گیره دیگه ، شاید قیمت کار خواهرت از بقیه جاها کمتره و کیفیتش بهتره ، شاید گیر دیگه ای داره ...

اخه منم برای تولدش کادو گرفته بودم. همه باهم دوستیم کسی صمیمی تر نیست. ولی خب نمیدونم چرا اینکارو کرد خیلی دلم‌گرفته🙂