2777
2789

به پسراتون ماهیانه میدین؟ من تابحال ندادم. همیشه با خودمه دیگه بیرون خرید و شهربازی و... مدرسه هم هرروز ساندویچ و میوه و به خوراکی و مغزیجات براش می‌ذارم چون تا ۱.۵ هستن. حالا می خوام بجای خوراکیش ماهیانه بدم. چقد خوبه بنظرتون؟ می خوان بتونه یه کوچولو پس اندازم بکنه. پارسال هفته ای یه بار بهش ۵۰ تومن میدادم خوراکی بخره

هرگز بهش پول نقد نده تو مدارس برخلاف انتظار پیش میاد سیگار و مواد به بچه ها بدن پول نداشته باشه نمیتونه بگیره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراکی رو واسش میذارم همیشه. ولی پول هم بهش میدم 

البته کارت بانکی داره. اونو می‌بره 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

مدرسشون بوفه نداره،برای مدرسه پول نمیدم

اما هفته ای میدم میندازه قلکش.پولا که زیاد شد خودم هم میذارم روش براش سکه میخرم

خودش میگه میخوام با پولام موبایل بخرم،میگم هنوز خیلی باید جمع کنی😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

هنوز ماهیانه شروع نکردیم ولی از این ماه باباش گفت میزنم تو کارت زیپادش خوراکیاشو میدیم بهش ولی گفتیم اگر چیزی گم کنی یا خوراکی اضافی بخوای یا اسباب بازی دلت خواست با پول خودت اگر هم گرون بود دوسه ماه جمع کن تا بتونی بخریش😁

فیلم جنایی زیاد میبینیمدرسه ابتدایی سیگار و مواد کجا بود.

این حرفا چیه؟ فیلم و سریال چیه؟پسر بچه داری دیدی رفتی دم مدرسه دنبالش ببینی چه بچه هایی تو مدارس هست؟ 

من خودم پسر دارم‌دست پسرای مدرسه شون دیدم سیگار از سوپر مارکت کنارمدرسه میگیرن رفتم به سوپری پریدم گفتم چرا میدی دستشون گفت من فروشنده ام بچه میاد کنار سیگار خوراکی میخره گزارش اش دادم کاری نکردن هیچی داره واسه خودش کاسبی میکنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پس انداز نمیکنه و خرجش میکنه. 

یه مشاوره میگفت برای بچه هاتون مسئولیت تعریف کنید. 

مثلا نون خریدن باهاش باشه. 

دیگه چک کردن نون که تموم شده یا نه؟ کی بخره کی بره و بیاد؟ با خودشه. 

شما موظف نیستید بگید برو نون بخر. 

نون خریدن مثال بود. 

هرچیزی طبق توانش میتونه باشه و براش مشخص کنید

بعد در طی هفته بهش امتیاز بدین. 

برای امتیاز مشخص پول مشخص اخر هفته بدین. 

اگر به حد نصاب نرسید، ازپولش کم کنید. 

بعد مثلا یه خودکار یه وسیله شیک میخواد بگید از پولایی که پس انداز کردی میتونی بخری.  این میشه براش انگیزه. 

سعی میکنه هم وظیفه اش رو انجام بده. هم پس انداز کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ضمنا اگه خواستی بهش پول بدی حسابش دستت باشه جای استفاده نکنه بدون چی خریده چند خریده خیلی مهمه

هرگز بهش پول نقد نده تو مدارس برخلاف انتظار پیش میاد سیگار و مواد به بچه ها بدن پول نداشته باشه نمیت ...

خودشم می گفت بریم فروشگاه همه چی بخرم برا خودم. مدرسه تنوع نداره.‌از تخفیف هدیه شما هم استفاده کنم😅