maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 5264 عنوان زندگی بدون هیچی با یه بچه 721 بازدید | 58 پست بدون حمایت کسی شدنیه?دلم میخواد جدا شم ولی حانوادمم ازلحاظ مادی نمیتونن کمک کنن میخوام مهریه رو ببخشم ب جاش بچمو بگیرم خستم بخدا خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 1404/07/12 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 34311 هنری چیزی داری میتونی بری سرکار؟ نیاز های اون بچه رو باید رفع کنی خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 26503 جدا بشی همسرت باید نفقه بچه اتو بده. یه پولی حداقل بگیر اگر اوضاعش خوبه. بعدم برو سر کار زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 5264 طلاق همینجوری نمیشه که پشتوانه میخواد آخه حانوادم نمیتونن ندارن خودشون ،اینم نداره حتی اگه مهریم رو اجرا بزارم هیچی نداره ک ازش بگیرم ،واقعا اززندگیم بریدم یه آدم هیچی ندار گستاخ حرومزاده خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 3983 یکم صبر کن تلاش کن شرایط رو بساز کار کن بتونی احتیاجات رو تامین کنیحضانت بچه هم بگیر مهریه هم بگیربهتره با یه وکیل مشورت کنی 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 5264 جدا بشی همسرت باید نفقه بچه اتو بده. یه پولی حداقل بگیر اگر اوضاعش خوبه. بعدم برو سر کار ن بابا سر همون میخوام ببخشم چون هیچی نداره ک ازش بگیرم هییچی خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13272 باید خودت سبک وسنگین کنی، ما تو زندگیت نیستیم برات نسخه بپیچیم.اگر واقعا با هم تفاهم ندارید جدا بشید خدا گفته خودم رزق هر دو فرد جدا شده را میدم. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 26503 ن بابا سر همون میخوام ببخشم چون هیچی نداره ک ازش بگیرم هییچی ینی از اول ندار و بی پول بود؟؟ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 5264 یکم صبر کن تلاش کن شرایط رو بساز کار کن بتونی احتیاجات رو تامین کنیحضانت بچه هم بگیر مهریه هم بگیربه ... ن خودم پولی دارم ن این حرومزاده ی بی شرف ،هیچی نداره ن خونه ن ماشین ن پس انداز هیچی خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
میکائیلا عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 12384 بدترین شرایط هم باشه تو خونه ت الان،میتونی مدیریت کنی.ولی بخوای جدا شیبحرانذعاطفی بچه ای فانی میشه با اینکه تو باید هی بری سرکار که نون شب محتاج نباشید بعد بدتر از الان بهش بی توجهی میشه...اگه قراره سختی بکشی،بمون زندگی الان رو ترمیم کن.
مادرشوهربلاگرفته عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 9039 بچه آت چند سالشه ؟ اگه بزرگه و میتونی بذاریش پیش پدر و مادرت و خودت بری سر کار ، درآمد داشته باشی جدا شو اگر نه بشین زندگیتو بکن