2821
2789
عنوان

اگه قهر کرد😇

252 بازدید | 19 پست

نذارید زیاد قهر بمونه. اگه ناراحت شد، نذارید زیاد ناراحت بمونه. اگه یکم دور شد، نذارید زیاد دور بشه. فاصله خسته میکنه،ترد میکنه،عوض میکنه، بی حوصله میکنه و یه آدم جدید میسازه :)

😇😇❤

هَـرچـی‌هَم‌بِشه،تَهش‌ٖباٰزم‌انتخـاٰبَمــي ֶָ֢ ׁꞋꞌꞋ𓍢 ‌‌️ 

دقیقاً 

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دیگه اینا وظیفه شما اقایون هستش 

ولی متاسفانه اقایون زودتر قهر میکنن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
منی ک ولم کرد چیکار کنم؟

خاکش کن

بخدا راس میگم

به کتفت بگیر انگاری همچین کسی نبوده و نیس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اره دیگه اینا وظیفه شما اقایون هستش ولی متاسفانه اقایون زودتر قهر میکنن

مرد اگه مرد باشه قهر تو مرامش نی

مرد اگه مرد باشه قهر تو مرامش نی

هعیییییی:)

اره قهر نمیکرد ولی خب کاری خلاف خواسته ش کردنی سرسنگین میشد همزمان مراقبمم بود 🥲اخم میکرد ولی مییومد دنبالم💔

هعیییییی:)اره قهر نمیکرد ولی خب کاری خلاف خواسته ش کردنی سرسنگین میشد همزمان مراقبمم بود 🥲اخم میکرد ...

اگه با هم هستین برین مشاوره

هعیییییی:)اره قهر نمیکرد ولی خب کاری خلاف خواسته ش کردنی سرسنگین میشد همزمان مراقبمم بود 🥲اخم میکرد ...

تو هنوز دوسش داری؟

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

اگه با هم هستین برین مشاوره

نیستیم🥲متاسفانه بعد یکسال رابطه دیگه نیستیم

سعی میکنم نداشته باشمسه روزه عجیب دلتنگم💔

میفهممت 

فک‌کنم تو تاپیکام بودی چندبار میدونی شرایطو نمیدونم شایدم ندونی 

اما دیروز ولم‌کرد

خدایا انگار ی تیکه از وجودم کنده شده 

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

خواهر اگه مردی به هر دلیلی ولت کرد بدون تورو نخواسته فراموشش کن

واقعا؟؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792