2777
2789
عنوان

اگه قهر کرد😇

245 بازدید | 19 پست

نذارید زیاد قهر بمونه. اگه ناراحت شد، نذارید زیاد ناراحت بمونه. اگه یکم دور شد، نذارید زیاد دور بشه. فاصله خسته میکنه،ترد میکنه،عوض میکنه، بی حوصله میکنه و یه آدم جدید میسازه :)

😇😇❤

هَـرچـی‌هَم‌بِشه،تَهش‌ٖباٰزم‌انتخـاٰبَمــي ֶָ֢ ׁꞋꞌꞋ𓍢 ‌‌️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دیگه اینا وظیفه شما اقایون هستش 

ولی متاسفانه اقایون زودتر قهر میکنن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
منی ک ولم کرد چیکار کنم؟

خاکش کن

بخدا راس میگم

به کتفت بگیر انگاری همچین کسی نبوده و نیس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اره دیگه اینا وظیفه شما اقایون هستش ولی متاسفانه اقایون زودتر قهر میکنن

مرد اگه مرد باشه قهر تو مرامش نی

مرد اگه مرد باشه قهر تو مرامش نی

هعیییییی:)

اره قهر نمیکرد ولی خب کاری خلاف خواسته ش کردنی سرسنگین میشد همزمان مراقبمم بود 🥲اخم میکرد ولی مییومد دنبالم💔

هعیییییی:)اره قهر نمیکرد ولی خب کاری خلاف خواسته ش کردنی سرسنگین میشد همزمان مراقبمم بود 🥲اخم میکرد ...

اگه با هم هستین برین مشاوره

هعیییییی:)اره قهر نمیکرد ولی خب کاری خلاف خواسته ش کردنی سرسنگین میشد همزمان مراقبمم بود 🥲اخم میکرد ...

تو هنوز دوسش داری؟

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

اگه با هم هستین برین مشاوره

نیستیم🥲متاسفانه بعد یکسال رابطه دیگه نیستیم

سعی میکنم نداشته باشمسه روزه عجیب دلتنگم💔

میفهممت 

فک‌کنم تو تاپیکام بودی چندبار میدونی شرایطو نمیدونم شایدم ندونی 

اما دیروز ولم‌کرد

خدایا انگار ی تیکه از وجودم کنده شده 

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

خواهر اگه مردی به هر دلیلی ولت کرد بدون تورو نخواسته فراموشش کن

واقعا؟؟