2777
2789

بله متاسفانه

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و من میگم بله خوشبختانهاین که دونفر زوری همدیگه را تحمل نمی کنند خوبه

درسته حرفت 

ولی صبر و تحمل ها هم کم شده 

توقع ها زیاد شده و چشم هم چشمی هم که نگو 

خیلی از طلاق ها دلیل محکمه پسند ندارن الان 

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

و من میگم بله خوشبختانهاین که دونفر زوری همدیگه را تحمل نمی کنند خوبه

اینم‌هست‌

ولی‌بعضی هاازسرخوشی‌طلاق‌میگیرن

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

درسته حرفت ولی صبر و تحمل ها هم کم شده توقع ها زیاد شده و چشم هم چشمی هم که نگو خیلی از طلاق ها دلیل ...

شما هم درست میگید، بیشتر قوانینی که اجرا نمیشن مشکل ساز شدند.

تو دوره ای که آزادی روابط زیاد شده ،زن ومرد نمیتونند مثل قدیم به هر سختی تن بدن و حس می کنند کلاه سرشون رفته.

باید همراهان خوبی بعد ازدواج به صورت قانونی وجود داشته باشند تا کمک کنند به زوج .از اوایلش تا بچه دار شدن وبزرگ کردن وتربیت فرزندان و همه چیز

الان متاهل ها بیشتر حسرت مجردها را میخورند تا مجردها حسرت متاهل ها

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اینم‌هست‌ولی‌بعضی هاازسرخوشی‌طلاق‌میگیرن

این را دیگه باید قاضی عاقل وعادل تشخیص بده وقوانین هم جریمه هایی بذاره تا حداقل مشخص بشه این طلاق به صرفه هست براشون یا نه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

این را دیگه باید قاضی عاقل وعادل تشخیص بده وقوانین هم جریمه هایی بذاره تا حداقل مشخص بشه این طلاق به ...

بله