رفتارای جاریم خیلی اذیتم میکنه و گاهی اوقات دلم میخواد بهش بگم ولی حرفی نمیزنم خیلی خودشو همه چی دون میدونه و حتی خونه مادرشوهرمم میریم خودشو همه کاره خونه و رییس میدونه همش به من میگه اینکارو کن اونکار و کن مثلا میرم سیب زمینی پوست بگیرم تموم میشه میگه بشور بزار همونجا بمونه خشک شه حالا زوده واسه سرخ کردن خودمم همینارو میدونم لازم نیست انقدر بگی ۲۰ سال از من بزرگه ولی منم دیگه بچه نیستم که حالیم نباشه مثل بچه ها با من رفتار میکنه بعضی وقتا دلم میخواد بهش بگم باشه فهمیدم تو همه کارهای رییسی بدم میا از این کاراش گاهی اوقات اون اونجاس من نمیرم حیلی وقتا اصلا جوابشو نمیدم و عمدی هم هرکاری میگه انجام نمیدم یا برعکسشو میکنم که حالیش بشه بازم از رو نمیره بعد جالبش اینه ن تنها اونجا هرجا میریم همینه خونه خواهرشوهرم باشیم حتی خونه خودمم میاد خودشو رییس میدونه من از این اخلاقش بدم میاد خیلی دستور میده حتی با شوهرمم اینجوریه
بعد خانواده شوهرمم خیلی رودارش کردن جوریه که تا اون تایید نکنه مادرشوهرم کاری انجام نمیده
یجوری رفتار میکنه بعضی وقتا فکر میکنم اون مادرشوهرمه
حتی تو ی ساختمون زندگی میکنیم اون خودشو همه کاره ساختمون میدونه برای بقیه همسایه هام رییس بازی درمیاره بهشون میگه چرا سیب زمینی پیازاتو میزاری رو پله وا خب بتوچه خونه خودشه جای تورو که نگرفته
واااااای نمیدونم چیکار کنم بعدش میشینم کلی حرص میخورم
توروخدا اگه از جاریتون بزرگتر هستین این اخلاقارو نداشته باشین بزارین کار خودشو انجام بده