2777
2789
عنوان

شغل خواستگار

221 بازدید | 19 پست

یه نفرو میخوان معرفی کنن گفتن مغازه کاشی و سرامیک داره، نمیدونم مغازه مال خودشه یا نه بعید میدونم

بعد مثلا کارگر و بنا میذارن برای انجام کارا...

به نظرتون شغلش چطوره؟ قبلا بی برو برگرد رد میکردم انقدر آدمای عجیب دیدم الان میگم شاید آدم خوبی باشه

ولی شغلم مهمه خب🥲

من بودم قبول میکردم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مغازه کاشی و سرامیک که الان کار خیلی لارج و سطح بالایی شده ، کلا همه کارایی که به طراحی داخلی خونه مربوط هستند وضعشون خوبه 

اگه کار مال خودشه بهش فرصت بده بیاد حرف بزنید 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )