2777
2789
عنوان

اگر شوهرم بمیره چیکار کنم

327 بازدید | 22 پست

نه بیمه داره نه کار داره نه درآمد

از کجا بیارم بخورم؟

هرجام میرم مصاحبه برا کار ردم میکنن

یا اگرم بگیرن واسه یماه موقتی میخوان

من به یه کار دائمی نیاز دارم

چون شوهرم مریض و نمیتونه بره سرکار🤕🤒🤯

مریضیش چیه؟در کنار کار یه مهارت یادبگیر چون همیشه نجاتت میده 

آرایشگری.. هرچی

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

چه مریضی ای؟ کلا نمیره سر کار؟

میتونه حداقل یه مغازه بره با بیمه باشه عالیه

کمیته یا بهزیستی هست؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت معلوله یا بیماری صعب العلاج‌که توان کار نداره ؟!!

باید برید بهزیستی و کمیته امداد تحت پوشش بشه 

خودتون هم یه شغلی پیدا کنین فعلا فارغ از مدرک تحصیلی مثل فروشندگی تا زندگی بچرخه و بیمه بشی

مواقع مرخصی و بیکاری هم دنبال شغل مرتبط بگرد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مریضیش چیه؟در کنار کار یه مهارت یادبگیر چون همیشه نجاتت میده آرایشگری.. هرچی

صرع داره

آرایشگری هم رفتم ولی مربیه میتونست همونجا بهم بگه وایسا کار کن ولی نکرد

بهزیستی بیماران مبتلا به صرع رو هم قبول میکنه؟

نمیدونم 

ولی پرسیدنش ضرر نداره 

بالاخره اینقدر شدیده که خونه نشینش کرده 

انشاالله شفا پیدا کنن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
فوق دیپلم زبان انگلیسی 32نه بخاطر بیماری شوهرم بچه نیوردم

برو آموزشگاه های شهرت ببین میتونی تو امزشگاه تدریس کنی.. یا ترجمه بگیر و ترجمه کن.. 

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

حالا مریضه ..کلامت یه دور از جون ،بلا به دور بگو..چقد راحت تو دهنت میچرخه اگه بمیره..مگه مرگ دست خدا نبود ..تو فکر مال دنیایی از الان ..خدا روزیت و میرسونه بلاخره

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀