2777
2789
عنوان

دوستان بندرعباسی بیان سوال داشتم ؟

557 بازدید | 26 پست

دوستان ما  احتمالا انتقالیمون برای بندرعباس میاد .می خوام بدونم زندگی اونجا راحته؟من تهران شاغلم تو آزمایشگاه اونجا هم می تونم کار پیدا کنم ؟سابقه ام از بین نره   کلا چجوریه امکانات اونجا

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ

همه جی خوبه اما تابستونا از در خونه بیرون نمیتونی بری چون پخته میشی از گرما و دوش میگیری از شرجی بودن هوا 😉

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرررررررررماااااااآ😣

امکاناتش بدک نیس . بستگی داره کجا ساکن بشی .

شهر پرجنب و جوشیه . 

در مورد اشتغال نمیدونم. شاید اگه رزومه همراهت بلشه بتونی چند جا درخواست بدی 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
همه جی خوبه اما تابستونا از در خونه بیرون نمیتونی بری چون پخته میشی از گرما و دوش میگیری از شرجی بود ...

ممنونم یعنی نمی شه تابستونا بچه رو مهد گذاشت و سر کار رفت؟

گرررررررررماااااااآ😣 امکاناتش بدک نیس . بستگی داره کجا ساکن بشی . شهر پرجنب و جوشیه .  در م ...

رزومه دارم .فقط یه سوال آزمایشگاههای اونجا هم ساعت کاریشون مثل بقیه جاهاست؟

بله

عزیزم بابای منم نیرو دریایی ارتش بود و بازنشست شده ما نزدیک 30 سال مامانم تو شهرک سورو و هدیش مینشستن به شما گفتن کدوم قسمتین 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
[QUOTE=56818999]عزیزم بابای منم نیرو دریایی ارتش بود و بازنشست شده ما نزدیک 30 سال مامانم تو شهرک سو ...

من خیلی نگرانم می ترسم از جابجایی و به هم خوردن آرامش زندگیم مخصوصا که بچه کوچیکم 1 سالشه

من خیلی نگرانم می ترسم از جابجایی و به هم خوردن آرامش زندگیم مخصوصا که بچه کوچیکم 1 سالشه

نه عزیزم هیچ فرقی نداره اونجا همسایه های خوبی هست همه چیز سرجاشه اگر ماشین داشته باشی از خودت و کولر داشته باشی هیچ فرقی با تهران نمیکنه از همه لحاظ امکاناتش بیسته اگر برید تو شهرک نیروهوایی یا تو خونه سازمانیا اونجا مردم واقعا فرهنگشون بالاست مدرسه و پیش دبستانی مسجد مغازه همه جس کنار دستتونه لازم نیست این همه راه برید حتی میتونی از طریق شوهرت تو بیمارستان های ارتش شروع به کار کنی 

نه عزیزم هیچ فرقی نداره اونجا همسایه های خوبی هست همه چیز سرجاشه اگر ماشین داشته باشی از خودت و کولر ...

و بعد یه سوال پایگاه هوایی تو شهره؟مثل اصفهان خارج از شهر نیست؟