2777
2789
عنوان

فوم رنگ مو دکسی

770 بازدید | 15 پست

بچه هااا کسی فوم رنگ دکسی که توی اینستا ترند شده بود استفاده کرده؟؟؟ چون موهای پری دارم مجبور شدم دوتا بخرم خلاصه زدم به موهام حالا پشیمونم چیکار کنم مشگی بشه؟ رفتم آرایشگاه خانمه میگه بخوای دوباره مشکی کتی موهات میسوزه خواهشا بچه خا راهنمایی کنید نمیشه ریموو کرد؟ نمیشه دوباره دکسی مشگی سفارش بدم بزنم روی موهای قرمز شده؟ میترسم بسوزه بچه ها راهنمایی کنید لطفا عقدم نزدیکه 

عزیزم کاش قبل از خریدش مشورت میگرفتی

چون این رنگ ها فقط تو تبلیغات خوب به نظر میان اما در واقعیت موهارو داغون میکنن یه نمونش موهای خودم که بدجور خراب شد 

حاضرم برم سالن زیبایی موهامو رنگ کنم پول بیشتر بدم ولی دیگه گول این تبلیغارو نخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کاش قبل از خریدش مشورت میگرفتیچون این رنگ ها فقط تو تبلیغات خوب به نظر میان اما در واقعیت موها ...

حالا نمیشه روی همین دکسی قرمزی که کردم روش دوباره رنگ دکسی مشگی بزنم؟؟ چیزی نمیشه،؟

حالا نمیشه روی همین دکسی قرمزی که کردم روش دوباره رنگ دکسی مشگی بزنم؟؟ چیزی نمیشه،؟

ریسکش بالاست چون الان دقیقا میدونم موهات تو چه وضعیه سر خودمم اومده چون

حنا رنگی بخر بذار رو موهات رنگ مشکیشو

ریسکش بالاست چون الان دقیقا میدونم موهات تو چه وضعیه سر خودمم اومده چون حنا رنگی بخر بذار رو موهات ر ...

بخدا دیگه ميترسم باورت میشه چند روز دیگه عقدمه نمیدونم چیکار کنم که مشگی بشه خدایاااااا عجب غلطی کردم واایییییی

حنا رنگی مشگی چجوریاست ؟؟ 

واقعا جواب میده روی این رنگ؟؟ بیشتر راجبش بگو مرسی 

بخدا دیگه ميترسم باورت میشه چند روز دیگه عقدمه نمیدونم چیکار کنم که مشگی بشه خدایاااااا عجب غلطی کرد ...

آره عزیزم حنا رنگ مشکی موهاتو خوب مشکی میکنه

فقط حواست باشه آب خیلی زیاد نریزی داخلش کمرنگ میشه

بذار سه چهار ساعت رو موهات بمونه و ترجیحا روز قبل از عقدت اینکارو کن که کامل موهات مشکی باشه اون روز چون ممکنه یه بار بشوری یذره از رنگش بره حالا بستگی به جنس موهات داره

آره عزیزم حنا رنگ مشکی موهاتو خوب مشکی میکنهفقط حواست باشه آب خیلی زیاد نریزی داخلش کمرنگ میشهبذار س ...

عزیزم یعنی چی یه بار بشوری یه ذره از رنگش میره؟؟

رنگ حنا مشگی که گزاشتم میره؟

دیگه ببخشید که با سوال هام توروهم درگیر کردم چون واقعا سر در نمیارم هوووف

عزیزم یعنی چی یه بار بشوری یه ذره از رنگش میره؟؟رنگ حنا مشگی که گزاشتم میره؟دیگه ببخشید که با سوال ه ...

نه عزیزم حنا به این راحتیا نمیره فقط بعضیا جنس موهاشون فرق داره ممکنه مثلا یکی دوبار که بشورن یه ذره از رنگ مشکیش بپره واسه همین گفتم روز قبل از عقدت حنارو بذار که تو روز عقد موهات یکدست مشکی باشه

نه عزیزم حنا به این راحتیا نمیره فقط بعضیا جنس موهاشون فرق داره ممکنه مثلا یکی دوبار که بشورن یه ذره ...

اهان مرسی مثلا یه ذره رنگش بپره چه رنگی میشه؟😂😂 باز برمیگرده به رنگ دکسی قرمزی که قبلش کردم؟؟ 🫢🫣

نه در اون حد دیگه نمیشه نهایت خیلی کم روشن شه مثل قهوه ای تیره

اتفاقا شوهره منم گفت دیگه کاریه که کردی برات حنا مشگی میخرم بزن دیگه رنگ‌نزار سرت 

حالا که گفتی ممکنه قهوه ای بشه دیگه بدتر ! واایی🥲😬🙄

منکه اینکارو‌میکنم ولی دعا کن بعدش قهوه ای نشه عجب غلطی کردم 🤐

اتفاقا شوهره منم گفت دیگه کاریه که کردی برات حنا مشگی میخرم بزن دیگه رنگ‌نزار سرت حالا که گفتی ممکنه ...

نترس بابا مشکی میشه انقد استرس به خودت نده 

پیشاپیش عقدتم مبارک ان‌شاءالله خوشبخت بشی

و دیگه با موهات از این کارا نکنی😂

نترس بابا مشکی میشه انقد استرس به خودت نده پیشاپیش عقدتم مبارک ان‌شاءالله خوشبخت بشیو دیگه با موهات ...

😂😂😂😂😂😂خدا به شوهرم خیلی صبر بده من هعی دست گل آب میدم کاره اونم شده گندکاریامو جمع کنه 😂😂