2777
2789

مثلا خواهرشوهرم سر بارداریش گفته بود ۱۹ هفتمه

بعد یه روز اتفاقی سونوگرافیشو دیدم نوشته بود ۱۵ هفته.. 

اینم بگم خواهرشوهرم ب شدت ادم سلیطه و موذی هست و همه چیزش با برنامه و نقشس! ولی چرا باید هفته بارداری رو هم ب دروغ زیادتر بگه اخه؟؟😐😐

که نفهمی کی قراره زایمان کنه! یا شکمش مثلا کوچیک تره شما بگید الهی چقدر ریزه بچش چشم نخوره.

بعضیا اینجوری ان دیگه.

دلشون نمیخواد کسی از همه چیزشون سردربیاره.

به روی خودت نیار بذار راحت باشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

که نفهمی کی قراره زایمان کنه! یا شکمش مثلا کوچیک تره شما بگید الهی چقدر ریزه بچش چشم نخوره.بعضیا این ...

خب دروغ بگه من نمیفهمم کی میخاد زایمان کنه؟ اصلا چ اهمیتی داره دونستن زایمانش ک دروغ بگه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دروغ بگه من نمیفهمم کی میخاد زایمان کنه؟ اصلا چ اهمیتی داره دونستن زایمانش ک دروغ بگه؟؟

که مثلا نیای اونروز یا چمیدونم دیر و زود شد نفهمی سن بچشو و کوچیک باشه و ریز ولی بگه سنش بیشتره!

مثلا یکی رو میشناسم ۹ ماهگی زایمان کردا

به همه گفت ۷ ماهه زایمان کرده!

چرا؟؟

چون بچش خیلی ریز بود!

یا یکی ۷ ماهگی زایمان کرد به همه گفت ۹ ماه چون بچش درشت بود

بعضیا عقلشون رو به کار نمیندازن فکر میکنن بقیه هم مث خودشون خرن بلانسبت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر