2777
2789
عنوان

کمخونی مینور

124 بازدید | 9 پست

خانوما کسی بوده هم خودش هم شوهرش کمخونی مینور داشته باشن و سر آزمایش خون ازدواج اوکی بشه ازدواج کنن؟ میشه بگید چجوری بود و دارو دادن بهتون یا نه و هرچی میدونید بگید لطفا 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

اگه جفتتون الفا باشین مشکلی نداره فک کنم (چون دو نوع الفا و بتا داره)

آلفا و بتا فرقشون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من و همسرم جفتمون مینوریم

خب چجوری اوکی شد ؟ میشه توضیح بدی لطفا

سلام گلم .گم خونی مینور درصد داره پیش متخصص خون برین راهنمایی می کنه اگه کمی از حد نرمال پایین تر باشه با قرص آهن خوب میشه.وگرنه مینور با درصد بالا تغییر نمی کنه.برای ازدواج هم اگه دو نفر مینور باشن بایستی در حضور پدر و مادر تعهد بدن که اگه در آینده بچه شون تالاسمی ماژور شد هیچگونه خدمات دولتی دریافت نمی کنه و حق اعتراض ندارن.

من و همسرم سال 77 عقد کردیم و اون زمان مثل الان نبود و همسرم فکر میکردم خودش فقط کم خونی داری و تو حاملگی بچه اولم هر دو تست دادیم و دیدیم مینور هستیم و بچه اولم هم مینور شد تو بچه دوم رفتیم آمل و در 3 ماهگی از اب رحم گرفتن که میشه تست امینیوسنتز و از همون گفتن دومی هم مینور هست و اگه در اون تست معلوم بشه ماژور هست مجوز سقط میدن و تمام 

به دردسر و استرس هاش نمی ارزه 

من یه خواستگار داشتم تو آزمایش ژنتیک هم دادیم مینور بتا بود منم  کم خونی بسیار خفیف از نوع آلفا داشتم 

اینها ارثی هستن 

بیخیالش شدم و خواستگاری رو به هم زدم 

چند جا هم رفتم حتی متخصص خون در نهایت به نتیجه رسیدم سر زندگی آینده و بچه ام نمیتونم ریسک کنم و به هم زدم 

مینورها فاکتورهای خونشون به شدت پایینه و قابل درمان نیست و رنگ و روشون  زرد و سبزه هست 

سلام گلم .گم خونی مینور درصد داره پیش متخصص خون برین راهنمایی می کنه اگه کمی از حد نرمال پایین تر با ...

مینور با درصد بالا یعنی چقدر ؟ رینج مینور حداقلش عدد ۲۷ هست تا ۳۴/۳۵ ، اگه کسی مثلا ۲۴ باشه عدد مینور یعنی خیلی پایین هست یا نه؟