2777
2789
عنوان

بییایین ک مادرشوهرم منو دق میده

161 بازدید | 7 پست

بازم امروز اومدیم خونش تیکه بارونم کرد هیچ 

دنبال بحث و دعوا بود ک محل ندادم ولی آتیش گرفتم تو وجودم 

قضیه اینه ک طور خلاصه (من با جاریم حرف میزدیم ک گفتم طلا قیمتش رفته اوج حروم طلا خریدن اونم گف اره ..

بعد خواستیم طلا بخریم برادرشوهرم گف مگ نگفتی طلا حرومه و چرا الان میخری با این قیمت با خنده و مسخره 

منم ب شوهرم و مادرشوهرم گفتم ک دنبال ایراد از منن جاریمم بگه نمیخرم بره بخره ن شوهرم ن من ب ما هیچ ربطی نداره فصولی نمیکنیم مگ با پول ما قرار بخرن 

ولی بیا اینا ناراحت شدن ک من طلا میخرم اون روی خودشونو دارن ثابت میکنن حسودا ..)

بعد مادرشوهرم رفته ب اونا گفته ک ( من وقتی میشینم تو جمع جاریم تیک میندازه) اخه  من این غلطو نخوردم و نگفتم (حرف های منو نگفته من دراوردی رفته بهشون حرف گفته)

بعد برگشته ب من میگ اینطوری گفتم بهشون گفتم من کی غلط کردم رفتی با زبون من چرا حرف دراوردی (منه بد بخت من بی چاره چ گناهی کردم گیر این بیناموسا افتادم )

بعد برادر شوهرم هرچی از دهنش اومده بارم کرده ک اره دختر بدی و دنبال حرف دراوردن و ب من اینو گفت و ب زنم اونو گفتو کلی حرف 

بعد مادرشوهرم یکی یکی روم شمرد ک ب اونا چیکار کردم چیا گفتم با اینک شوخی کردم فقط باهاشون خودشونم میخندیدن اونارو کردن ی حرف بزرگ

منم لبخند زدم گفتم خواهشا پشت من حرف نزدید حرفی دارن تو روم بگن پس الان اینجا نیستن وقتی هستن حرفو باز کن الان بیفایدس 

بعد رفت خوابید ی گوشه ک اخ فشارم افتاده اخ معدم وای عصابم ۴ ساعت بکوب دراز کشید 😐

ببخشین ک طولانی شد ولی عقده ایی شدم با این حرفا 

کلا متوجه نشدم حرفاتو

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاری باهاشون حرف میزنی و رفت امد میکنی؟

یعنی برادر شوهرم ی ادم کثافطیییه تازه دارم اون روشو میبینم 

مثل اون زنای کوچه نشین شوخی های منو کرده یه حرف گنده ک ب من اینو گف اونو گف خاک توسرش از زن هم پایین تره سطحش

کلا متوجه نشدم حرفاتو

کل حرفم این ک منو ناراحت مردن جاریمو اقاش 

بعد مادرشوهرم رفته ب دروغکی اونا گفته ک من گفتم هر جا میشینم جاریم بهم تیک میندازه 

با اینک اصلا همچین حمله ایی ب زبون نیووردم 

بعد برادر شوهرمم از زبونش هرچی دراومده بارم کرده 

با این ک این وسط هیچ گناهی ندارم 😐