2777
2789
عنوان

دروغی که به شوهرم گفتم

495 بازدید | 24 پست

بچه ها تو رو خدا و لطفا" راه حل بدید بهم. مسخره اینا نکنید. چون واقعا" خجالت زدم. چجوری جمعش کنم. من چهارشنبه با اسنپ فود تخفیف داشتم خیلی هوس کله پاچه کرده بودم اومدم زبون با بناگوش سفارش دادم. بناگوشو خوردم سییییر شدم گفتم بقیه شو میذارم یخچال به شوهرم میگم مامانم داد. یعنی آخه گفتم فریزر بذارم کیفیتشو از دست میده، دلمم نیومد بریزم دور.. از طرفی تازه ازش پول گرفته بودم که ساک ورزشی بخرم براش گفتم حالا فکر میکنه با پول ساک اینو خریدمو این حرفا. بعدشم گفتم بگم مامانم داد یه جورایی آبرو برای خودم میخرم🤣😆 چون مامان خودش همش غذا میفرسته مثلا دلمه اینا. ولی مادر من ازونجایی که اصلا با من اوکی نیست و ازین مادراس که از هم پاشیدن زندگیم آرزوشه و به شدت حسادت می کنه به من و تا جایی که میتونست توی عقد منو شوهرم و خانواده ی شوهرمو اذیت کرد، چیزی هم برامون نمیده. حتی هدیه ی عقد هم یه قاب داد!!!
خلاصشو بگم که ما پنجشنبه تا رفتیم خونه ی ما شام، مامانم که چای آورد، شوهرم گفت دستتون درد نکنه بابت کله پاچه!!!
حالا اینم هیییییییییچ موقع بابته هیییییییچی تشکر نمیکنه ها، اد درومد این حرفو زد..مامانم واااا رفت
گفت چه کله پاچه ای؟!! شوهرم گفت که فرستاده بودید دیگه
دوباره مامانم گفت چی؟!
منم خواستم کم نیارم گفتم بابا کله پاچه که فرستادی رو میگهههه
یهو جو سنگین شد و بعدشم داداشم اومدو کلا" بحث عوض شد. ولی شوهرم کاااامل یه جوری شد. البته دیگه اصلا به روی خودشم نیاوردا. ولی من نمیخوام فکر کنه دروغگوعم اعتمادشو از دست بده..
نمیدونم چجوری بحثو پبش بکشمو اصلا چجوری درستش کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دروغ گفتی خب میگفتی هوس کردم میخوام سفارش بدم توهم میخوری 🤷‍♀️ای دختره ی شکموعه گامبالو😂

🤣🤣🤣🤣من خوراکی دوس دارم. چیکار کنم خیلی شرمنده ام

اصلا شوهرمم به روی خودش نیاورده ولی چون مرد مومنیه خیلی از دروغ بدش میاد خودش خیلی صادقه

اولا مطمئنم از پول ساک ورزشی هم یه کم گذاشتی روی پول کله پاچه! 

دوما شوهرت خیلی با معرفته که فهمیده ولی به روی شما نیاورده 

پس شما هم دیگه فراموش کن و حرفش رو پیش نکش که بدتر میشه 

در ضمن من از کله پاچه متنفرم 

باورم نمیشه یکی به خاطر کله پاچه این همه دروغ سرهم کنه 

البته نوش جانت بابا 

بی خیال 

گناه که نکردی، تازه تک خوری هم نکردی ، ولی کاش با مادرت هماهنگ میکردی

اولا مطمئنم از پول ساک ورزشی هم یه کم گذاشتی روی پول کله پاچه! دوما شوهرت خیلی با معرفته که فهمیده و ...

حالا مامانمم از کاه کوه ساخته. به داداشمو بابام گفته اینا اختلاف دارن که دخترت داره به شوهرش دروغ میگه

حالا مامانمم از کاه کوه ساخته. به داداشمو بابام گفته اینا اختلاف دارن که دخترت داره به شوهرش دروغ می ...

ولی هماهنگ میکردی حداقل....بگو میخواستم ب شماارزش بدم ....‌‌ببین ولی سعی کن دروغ نگی....واینکه حرفشوپیش نکش 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

حالا مامانمم از کاه کوه ساخته. به داداشمو بابام گفته اینا اختلاف دارن که دخترت داره به شوهرش دروغ می ...

واقعا از رفتار مادرت خوشم نیومد، مطمئنم همونجا میتونست قضیه رو جمع کنه، مثلا بگه آره الان یادم اومد اون کله پاچه رو میگی...

واقعا از رفتار مادرت خوشم نیومد، مطمئنم همونجا میتونست قضیه رو جمع کنه، مثلا بگه آره الان یادم اومد ...

خب آره. مادرمم بدش نمیاد که منو خراب کنه. صبر کن یه اسکرین شات بذارم. اینو داداشم بهم گفت

واقعا عجیبه چرا دوست داره رابطه تو و شوهرت به هم بخوره؟؟ این مدلی رو دیگه ندیده بودم !!!!

حسادت.

مادر من به عالمو آدم حسادت میکنه. فقطم بد همه رو میخواد.

از همهههه بدگویی می کنه.

حتی با منی که دخترشم همینجوره.

مشکل روان داره ولی اصلا به روانشناس مراجعه نمی کنه.

بنده خدا بابام پیر شد توی زندگی باهاش