2777
2789
عنوان

کمخونی مینور

49 بازدید | 7 پست

میشه لطفاً راهنمایی کنید واسه خودم نیست ، اگه کسی می‌دونه راهنمایی کنه 

اگه زن کمخونی مینور داشته باشه ، قرص یا دارو یا مواد غذایی هست که بخوره و آزمایش خون ازدواجش دچار مشکل نشه ؟ یعنی هم زن هم مرد چه قرصایی بخورن خونشون بهم بخوره ؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

مینور یه بیماری ژنتیکیه 

فقط هم موقع ازدواج دردسرساز میشه 

درصورتی که همسر این خانوم هم مینور باشن امکان ۲۵ درصد ممکنه بچه ها ماژور بشن و زیاد زنده نمیمونن یعنی نقص ژنتیکی 

یه سری علائم هم مثل سرگیجه و بیخالی داره که پیشنهاد میکنم با تحویز پزشک قرص های فولیک اسید و در دوران پریودی قزص اهن مصرف کنن

چی بگم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتی اگر دوتا هم مشکل داشته باشن تعهد میدن میرن سر خونه زندگیشون اما باید برای بچه داری زیر نظر پزشک‌ ...

از کجا بفهمن که پسر هم مینور هست یا نه ؟ اگه پسر بره آزمایش خون چکاپ کنه بصورت تکی ، مشخص میشه مینور هست یا نه؟

مینور یه بیماری ژنتیکیه فقط هم موقع ازدواج دردسرساز میشه درصورتی که همسر این خانوم هم مینور باشن امک ...

از کجا بفهمن که پسر هم مینور هست یا نه ؟ اگه پسر بره آزمایش خون چکاپ کنه بصورت تکی ، مشخص میشه مینور هست یا نه؟