2777
2789
عنوان

عمل بینی

160 بازدید | 15 پست

کسی با دکتر سام تویسرکانی یا دکتر سیف الله همت عمل بینی انجام داده؟

کارشون خوبه؟ راضی هستید از ظاهر بینی و اینکه مشکلات تنفسی و ... به وجود نیاد؟

دکتری که کارش خیلی خوب باشه معرفی میکنید🙏

انقدر جراح زیاد شده که آدم گیج میشه😓

من دوسال پیش تو همین نی نی سایت یه دکتر بهم معرفی کردن رفتم پیشش عمل کردم دکتر احسان شفیعی 

مطبشونم سعادت اباده روبه رو بیمارستان عرفان

پیجشون بزن ببین حضوری هم میتونی بری هر شنبه یا چهارشنبه ها مریض دارن که میان اتل برمیدارن میتونید بینیاشون ببینید

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال پیش تو همین نی نی سایت یه دکتر بهم معرفی کردن رفتم پیشش عمل کردم دکتر احسان شفیعی مطبشونم س ...

شما بینیتون گوشتی بود یا استخوانی؟

چه سبکی عمل کردید؟(نیمه فانتزی یا طبیعی؟) از نظر ظاهری و تنفس و... همه چی خوبه؟

بینیتون دقیقا همونی شد که از دکتر خواستید؟(یعنی به نظر آدم توجه میکنه؟ و چیزایی که زمان مشاوره و قبل عمل میگه رو انجام میده؟یا حرفای قبلشون فقط برای جذب بیمار و ایناس؟)

واقعا؟ مفرد که میگفتن معروفه خیلی کارش خوبه😑

ارع دیگه مشکل ماهم همینه بهترین دکترو مثلا انتخاب کردیم نه تنها مامانم بلکه عمه هامم عمل کردن اوناهم یه پره بینیشون به سختی نفس رد و بدل میشه اونا پیش دکترای دیگه عمل کردن

البته من مامانم هنوز یکی دوماهه عمل کرده شاید بخاطر ملتهب بودنه داخل بینی و متورم بودنش اینجوری باشه امیدوارم که رفع بشه به زور اسپری و قرصایی که تجویز کردن نفس میکشه یه پره بینیش کلا کیپه یه حالت گوشت اضافه هست از داخل

ولی درکل حیف نیست خودتونو بندازین زیر دست این جراحا بخاطر اینکه بقیه بگن خوشگلین یا زشتین خودتونو زیر تیغ جراحی نندازین

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

ارع دیگه مشکل ماهم همینه بهترین دکترو مثلا انتخاب کردیم نه تنها مامانم بلکه عمه هامم عمل کردن اوناهم ...

اگه میدونی اسم اون دکترایی که اطرافیانتون عمل کردن و خوب نبودن هم میگی 

عه میگفتن کارش خیلی خوبه که🤦‍♀️مرسی که گفتی

طرف پول داده مجبوره تعریف کنه ۸۵تومن هزینه عمل مامانم شد اول خودم میخواستم برم مامانم گفت بزار من برم ببین خوشت میاد یا نه الان میگه خوب شد نذاشتم تو بری کلا دیگه پشیمون شدم از عمل دماغ خودم کوچیکه و قوز اصلا نداره فقط بخاطر چصی میخواستم عمل کنم🤦‍♀️

ولی واقعا میگم اگه بینیتون مشکل نداره عمل نکنید خیلی بده

طرف پول داده مجبوره تعریف کنه ۸۵تومن هزینه عمل مامانم شد اول خودم میخواستم برم مامانم گفت بزار من بر ...

الانکه یسری از دکترها بالای ۱۰۰ تومن میگیرن😓

ولی آره بنظرمنم کسی که بینی اش مشکلی نداره عمل نکنه بهتره

مرسی بابت راهنماییت عزیزم

الانکه یسری از دکترها بالای ۱۰۰ تومن میگیرن😓ولی آره بنظرمنم کسی که بینی اش مشکلی نداره عمل نکنه بهت ...

مفردم از ۸۰ تا ۱۵۰میلیونه 

میگم که من دماغم به مامانم رفته اصلا ن قوز داشتیم ن انحراف ن مشکل تنفسی هیچی فقط واسه چصیییی میخواستیم عمل کنیم که مامانمو خودشو قربانی من کرد🤦‍♀️

فداتشم عزیزم وظیفه دونستم بگم موفق باشی🩷