2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه

1162 بازدید | 63 پست

خیلی بهش اعتماد دارم در کل

ولی خب کلا شکاک و بد دل هستم🫠

چند روز پیش گفت ی قطعه برا ماشینم میخوام بایدم برم فلان شهر تولیدی داره ارزون تره

دیروز بدون استراحت از محل کارش برداشته رفته اون شهر حدود ۶/۷ ساعت رانندگی کرده!

در حالی ک امروز جمعه بوده و همه جا تعطیل 

الانم میگه ماشینم خرابه میمونم فردا میام 

داشت تو خیابون قدم میزد عکس فرستاد از مغازه ها متوجه شدم کدوم منطقه از اون شهره

بعد گفتم شب کجا میمونی گفت خونه دوستم 

گفتم دوستت متاهله یا مجرد گفت متاهل 

حدود ی ماه پیش باز رفته بودن مجردی مسافرت و همشون رفته بودن خونه ی همین آدم 

گفتم چرا دوستت ک متاهله آدم مجرد راه میده خونش گفت بعدا توضیح میدم

تو عکساییم ک فرستاد با ی پسره رفته بودن ساندویچی خبری از زن پسره نبود یا دفعه قبلم غذا از بیرون سفارش دادن...

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کجاش مشکوکه ؟

خب چرا ی آدم متاهل باید ی عالمه مجردو راه بده خونش

چرا خبری از زنش نیست

ن غذایی میپزه ن بیرونی میره 

اصلا دلیل این همه عجله ی نامزدم برا رفتن ب اونجا چی بود

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

خب

به جمالتون

شاید قطعه رو بهونه کرده که بره بادوستش خوش بگذرونه 😄 خیلی سخت گیری ؟ اگه راستشو میگفت اجازه نمیدادی ...

چرا من مشکلی ندارم با سفر رفتن هاش

از وقتی نامزدی کردیم خودش دیگه دل ب مسافرت مجردی نمیداد

کلا تو یک سال و نیم دو بار رفت در حد یکی دو روز منم چیزی نگفتم چون از ادمایی ک باهاشون میرفت مطمئن بودم

الانم خیلی وقت بود میگفت میخوام برم اونجا برا قطعه

بابا بخوای به هر چیزیاینقدر فکر کنی نابود میشی که

اوهوم

همینقدر روانی و حساسم نسبت بهش

شاید خانوم ایشونم نیست خونه

هم منطقیه هم غیر منطقی

شاید زنش میره خونه باباش که اینا راحت باشن

زنش دیشب ساعت یازده تق تق برداشته رفته خونه ی باباش؟