2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید باورت نشه از وقتی بینیمو عمل کردم ظرافتم خصوصا تو رفتار بیشتر شده نمی‌دونم چرااا🙂😂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

اعتماد بنفس پیدا کردی دیگه😂

نه بابا من قبلاً وحشی طور و پسرونه رفتار می‌کردم از ترس اینکه نرم تو در و دیوار و دماغم کج نشه رفتارم درست شد الان عادت کردم🥲😂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

شاید باورت نشه از وقتی بینیمو عمل کردم ظرافتم خصوصا تو رفتار بیشتر شده نمی‌دونم چرااا🙂😂

اپم وقتی آرایش میکنه هم اینجوری میشه جالبه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

چقدر  جالب  

کاش  منم  عمل  کنم  

انگار  یه  پا  مردم   از  بس  مامانم  ازم  کار  کشیده   بعد  فوت  بابام

عفت کلام

مرتب بودن

ارامش داشتن

بوی خوب دادن

مرتب بودن ناخن 

مرتب بودن دندان نظافت ان

مرتب بودن مو

نداشتن ارایش غلیظ

سواد علمی تو هرزمینه ای

هنر های زنانه اعم از اشپزی خیاطی خود ارایی

ورزش کردن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اپم وقتی آرایش میکنه هم اینجوری میشه جالبه

حس زن بودن پر رنگ تر میشه 😂