dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 عنوان یه صلوات واسه حاجتم بفرستید قربون دل مهربونتون💛 42 بازدید | 5 پست مرسی لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ 1404/07/11 | 23:31 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نااشناسس عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 4594 فرستادم چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1845 از ته دلم میخوام خدا حاجتتو براورده کنه ،امشب دلم بدجوری شکسته پس دعام برات گیرا هست شماهم برام صلوات بفرس لطفا خیلی احتیاج دارم 😔 هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 از ته دلم میخوام خدا حاجتتو براورده کنه ،امشب دلم بدجوری شکسته پس دعام برات گیرا هست شماهم برام صلوا ... روی چشمم واست صلوات و ایة الکرسی میخونم الهی به حق دل شکستت خدا نظری به حالم کنه لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1845 روی چشمم واست صلوات و ایة الکرسی میخونم الهی به حق دل شکستت خدا نظری به حالم کنه چشمت روشن دورت بگردم .خدا بزرگه خدا کریمه خدا همیشه هست میشنوه ، انشالله که به زودیه زود تاپیک بزنی حاجتم براورده شده هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 چشمت روشن دورت بگردم .خدا بزرگه خدا کریمه خدا همیشه هست میشنوه ، انشالله که به زودیه زود تاپیک بزنی ... انشالله💫 لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ