2777
2789
عنوان

بچه ها خدا به آدمهایی که بد دل هستن بچه نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست
تو چقدر منی منم طول کشید ولی بلاخره باردار شدم تو هم حتما میشی گلم گورپدر حرف‌مردم

چجوری شدی میشه بگی

راهی نیست ک نرفته باشم 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزممثلا مامان بابای بابک خرمدین خیلی خوش قلب بودن؟

دقیقا می خواستم بگم... که شما گفتی

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

حرف اونا که کاملا چرت هست ولی چرا میگن نیت بدی داره

نمیدونم منو باعث بدبختی هاشون میدونن بهم میگن شوم

از اعضای خانوادم هستن

چجوری شدی میشه بگیراهی نیست ک نرفته باشم

والا من خیلی دنبال دوا درمون بودم بعدش بعد یه عملی که کردم طبیعی باردار شدم 

ولی از این جهت که منم خاهر کوچکم زودتر حامله شد و همه میکفتن این از بس مغروره حامله نمیشه وهزاران بار در دلمو شکستن گفتم شبیه منی 

ببین عزیز دلممم

تو خودت قبول داری آدم بدی هستی ؟ 

اگه قبول داری که اوکی .

ولی اگه فساد نکردی ، خیانت نکردی...... و الا آخر و از همه نظر خودت رو قبول داری ، پس حرف مردم به یه ورتم نباشه عزیزم .

مگه هر کی خدا بچه نداده بهش  ذاتش بده ؟؟؟؟ حتما یه دلیلی داره ، شاید تو طالعت نیست ، این رو قبول کن و به زندگی ادامه بده . 

دهن مردم همیشه بازه ، خودت رو ناراحت نکننن. خودت داری میگی اونا ازم متنفر و حسودن ، پس قطعا این حرف ها رو میزنم ، و ذات خودشون بده . 

و رو این موضوع تمرکز نکن ، اگه زیاد بهتون فشار میاد یه نوزاد  دسته گل از پرورشگاه بیار .

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

نمیدونم منو باعث بدبختی هاشون میدونن بهم میگن شوماز اعضای خانوادم هستن

عزیزم ببخش این حرف رو میزنم اما اونا آدمای بدذات و سمی هستن ازشون دوری کن استرس باعث میشه باردار نشی ریلکس باش و برو یوگا و به خودت برس با موزیک شاد و پیاده روی و حال خوب ایشالا به زودی هم بچه دار میشی و به اون آدمای بی ارزش تو دهنی میزنی 

عزیزم ببخش این حرف رو میزنم اما اونا آدمای بدذات و سمی هستن ازشون دوری کن استرس باعث میشه باردار نشی ...

اره راست میگی 

میخام رهاشون کنم یه مدت میخام با شوهرم دوتایی خوش باشم جز مادرم ک تنهان کسی هست ک دلسوزانه بهمون مهر داره

راست میگی...اینقد ک اضطراب دادن بهم احساس میکنم بخاطر همینم شاید سقط میکنم 

ببین عزیز دلمممتو خودت قبول داری آدم بدی هستی ؟ اگه قبول داری که اوکی .ولی اگه فساد نکردی ، خیانت نک ...

والا ن قبول ندارم من اصلا شبیه اونا نیستم حتی سر ارث بابام جنگ و دعوا داشتن همشون من اصلا دخالت نکردم یا تاحالا هیچ وقت بی احترامی نکردم حتی بچه های اونی ک این حرف رو بهم‌زدن ترو خشک کردم وقتی نوجوون بودم

درسته شوهرمم میگ تلاشمون رو میکنیم وقت هست

اگ خدا نکرده نشد بچه میاریم 

والا ن قبول ندارم من اصلا شبیه اونا نیستم حتی سر ارث بابام جنگ و دعوا داشتن همشون من اصلا دخالت نکرد ...

خوب دیگه عزیز دلم ، خدارو شکر شوهرتم فهمیدس .

پس خودت رو ناراحت نکن و به این چیزا فکر هم نکن .

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

اسی جان مشکل خاصی هست اگه مشکلی نیس ولش کن بهش فکر نکن استرس نابود میکنه ها آدمو

ن راستش مشکل پوله پول داشته باشم میرم دوباره ای وی اف میکنم خدا دوقولو بکاره تو دلم مرهمی بشه به دلم

اما مشکل اینجاست ک پول نداریم باید خونه ای ک مال شوهرمه بفروشیم .... منم میترسم ازش بخوام بفروشه ..اومدیم و دوباره ای وی اف منفی شد اونوقت ممکنه حرمتی نمونه بین من و شوهرم یا تو دعوا حرفایی بزنه که بشکنم