2777
2789

پارتنرم گفت من اینو نمی شناسم فقط کنجکاو شدم ببینم این پیج فیک کیه و بعدش بلاکش کردم

منم گفتم خودت می‌دونی قبلا بهت گفتم حتی جواب سلام دادن یه پیج دختر ای نظر من خیانته تو می فهمیدی و انجام دادی

دختره هم چند روز پیش یه نامزدم ریکوئست داده بود ولی نامزدم قبول نکرده بود فقط جواب پیام داده بود

نمی‌دونم خودش میگه کارم خیانت نیست کنجکاو شدم کیه جواب دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسر من با ی دختر چت کرده بود نوشته بود سلام عشقم چطوری نیستی کم پیدایی این ک چیزی نیس هعیی

کات کردی یا بخشیدی؟

از نظر من کارش خیانته و نمیتونم ببخشمش

لابد پیامشو پاک کرده اگه گوشیشو چک میکنی اکانتو گم نکنه نمیدونم

نه بلاکش کرده بود 

پیام برا دیروز بود 

حتی ریکوئست فالو هم قبول نکرده بود پارتنرم

ولی بازم از نظر من خیانته و نمیتونم ببخشم

نه بلاکش کرده بود پیام برا دیروز بود حتی ریکوئست فالو هم قبول نکرده بود پارتنرمولی بازم از نظر من خی ...

نبخش اما زودم کات نکن چون بعدا خودتو سرزنش میکنی اخه معلوم نیست چی به چی بوده

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

ب نظر من اگه قبلا کاری انجام نداده و مورد اعتمادت هست مشکلی نیست

چرا مشکلی نیست؟

طرف رفته جواب یکیو داده معلوم نیست چه چتی بین شون بوده من نمیتونم ببخشمش

من خودم تو این سه سال اینقدر خواستگار داشتم ولی حتی یک ثانیه هم به این فکر نکردم ولش کنم برم با وجود اینکه خانواده ام مخالفت بودن تو روشون وایستادم حقم این بود ؟

من زیادی براش خوب بودم ولی لیاقت نداشت 

نبخش اما زودم کات نکن چون بعدا خودتو سرزنش میکنی اخه معلوم نیست چی به چی بوده

چیکار کنم؟ دختره که بلاکم کرد اون پیج پسره هم که احتمالا دختره خودشه جوابم نداد چی بگم؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792