2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت زیاد شده متاسفانه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

چرا پسرا اینجورین خدایی؟

تو تاپیکامم زیاد گفتم پسری اطرافمه که تو رابطه ۵ ساله و جدی با دختریه ولی جوری رفتار و توجه نشون میده بهم انگار عاشقم شده!

د آخه دیوث بی غیرت.....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

گفتم این چیه گفت یه مزاحم ولی پارتنرم جوابش رو داده بود گفته بود من وقتی نمی فهمم شما کی هستی چجوری جواب بدم معرفی کن دختره گفته بود قبلا بهت اعتماد داشتم فلانی ام 

بقیه اش شاتش نیود

گفتم این چیه گفت یه مزاحم ولی پارتنرم جوابش رو داده بود گفته بود من وقتی نمی فهمم شما کی هستی چجوری ...

تا اینجا که نه تعهد هست نه خیانت ۵۰ـ۵۰ هستش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گفتم این چیه گفت یه مزاحم ولی پارتنرم جوابش رو داده بود گفته بود من وقتی نمی فهمم شما کی هستی چجوری ...

دوست پسر من با ی دختر چت کرده بود نوشته بود سلام عشقم چطوری نیستی کم پیدایی این ک چیزی نیس هعیی

اون لحظه دنیا رو سرم خراب شد رابطه یکی دو روزه نبود خانواده اش با خانواده ام حرف زده بودن من به خاطرش تو روی خانواده ام وایستاده بودم

گفتم پیاده ام کن میرم خونه گل هم نبردم 

بهش گفتم پیج دختره رو بفرست یه پیج فیک با هفت تا فالور بود

بهش پیام دادم میتونم چند دقیقه وقتتون رو بگیرم 

دختره سریع بلاکم کرد چرا باید بلاکم کنه من که حرف بدی بهش نزدم خیلی مشکوک بود 

همون موقع یه پیج پسر بهم ریکوئست داد که فالور همون پیج بود فکر کنم خودش بوده یا آشنا شون بهش گفتم چرا می‌ترسی بلاک میکنی بازم جواب نداد

چیکار کنم؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792