2777
2789
عنوان

قشم يا كيش؟!

286 بازدید | 24 پست

به نظرتون تو اين فصل كجا خوبه بريم كيش يا قشم واسه تفريح ميخوام برم 

هواپيمايي نميدونم چي خوبه؟ 😱

كدوم هتل تميز و قيمت مناسبه؟!

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیش خوبه هوا الان فکر کنم داره گرم میشه.هتل هلیا هم خوبه 

پس زودتر بريم عروسيم تابستونه ميخواستم اون موقع برم كه همسرم ميگه اون موقع بريم ابپز ميشيم

ببین کیش لوکس تر هست ولی قشم بافت سنتی تری داره و جاذبه هاییی مثل جزیره هنگام. من خودم قشم رو ترجیح میدم. ما با هواپیمایی زاگرس رقتیم راضی بودم خوب بود. هتل نمیدونم چون ما اونجا فامیل نزدیک داریم هتل نمیریم. اگه رفتی قشم جنگل حرا. جزایر ناز. جزیره هنگام . دره ستارگان رو حتما برو جاهای دیدنی خیلی داره 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
پس زودتر بريم عروسيم تابستونه ميخواستم اون موقع برم كه همسرم ميگه اون موقع بريم ابپز ميشيم

اره بابا آبپز میشی اونوقت روزا نمیتونی بری فقط مجبوری شبا بری.بهترین زمان آذر و دی و بهمنه فکر کنم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اگر ميخواي تفريح حسابي كني تو يه جاي توپ و خريد برند داشته باشي  برو كيش . اگه معمولي ميخواي فقط ديدن طبيعت و قايق سواري و يه خريد ارزون نه برند برو قشم . كيش مسلما از قشم بهتره ولي با توجه به هزينه اي كه ميكني انتخاب كن

اره بابا آبپز میشی اونوقت روزا نمیتونی بری فقط مجبوری شبا بری.بهترین زمان آذر و دی و بهمنه فکر کنم

الانم والا غنيمته وأس من 😂😂😂